Les Chèvrefeuilles

8.0
Mini
4000 m
Mooie groene kleine camping
Geschikt voor jonge gezinnen
Buitenbad/kleuterbad
Luxe accommodaties
Stranden op 4 km.
Fietsen, wandelen, uitstapjes

Boeken op camping Les Chèvrefeuilles? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)
 STACARAVANS

Camping Les Chèvrefeuilles

Over camping Les Chèvrefeuilles, Poitou-Charentes

Zoek je een mooie vernieuwde camping aan de côte de Beauté? Welkom bij Chevrefeuille in Royan. Deze mooie aangelegde camping ligt 4 km. van de prachtige stranden bij Royan.
De viersterrencamping les Chèvrefeuilles is een mooie locatie voor een fantastische kampeervakantie in West-Frankrijk. Geniet samen, met z'n tweeen of met het gezin in een cabane lodge of comfortabele stacaravan en kom heerlijk tot rust op dit leuke vakantieadres.

Op de camping vind je een fijn verwarmd buitenbad met klein kleuterbadje en een leuk terras. Voor nog wat meer beweging kun je lekker spelen in de speeltuin of gebruik maken van het multi-sportterrein. Op de camping is WIFI aanwezig. Verder vind je op de camping een supermarktje en broodservice. In de directe omgeving kun je goed fietsen. Jong en oud wordt bezig gehouden tijdens het hoogseizoen door een enthousiast activiteitenteam.

De regio Charente-Maritime staat er om bekend de meeste zonuren te hebben van de hele Atlantische kust. Dit gebied heeft een uitzonderlijk rijk historisch en cultureel erfgoed. Royan is al meer dan twee eeuwen een bekende, gezellige badplaats gelegen aan de monding van de Gironde en aan de Atlantische oceaan. Beroemd om haar prachtige zandstranden, de zeer specifieke architectuur van villa’s uit de “Belle Epoque”, de typisch stedelijke jaren 50 bouwstijl waarvan de kerk de ‘Notre Dame’ het beste voorbeeld is.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Les Chèvrefeuilles!


Boeken op Les Chèvrefeuilles

ViaLora verhuurt op camping Les Chèvrefeuilles lodgetenten met sanitair (Cabane Lodge max. 6 personen), (Luxe stacaravans Taos max. 4/6 personen) stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs