Camping aan het strand
Vlakbij Barcelona

Boek camping Les 3 Estrellas bij:

camping Les 3 Estrellas, Costa Brava

Camping Les 3 Estrellas in Gavá ligt wel heel dicht bij Barcelona. Om daar heen te gaan kun je kortingskaartjes voor de bus kopen bij de receptie. Een dagje strand is echter ook wel een aanrader, dat ligt namelijk net buiten de poort en is dus direct toegankelijk.

Behalve het strand, de zee, het zwembad en de ruime kampeerzones, is er een nieuwe zone ingericht voor de jongste gasten. Het animatieteam heeft een aantal leuke en leerzame activiteiten voor de kinderen georganiseerd voor elke dag urenlang plezier, terwijl de ouders het er even van kunnen nemen.

Elke dag organiseert het animatieteam activiteiten zoals tekenclubs, schminken, zwembadactiviteiten of mini-disco. In dezelfde Club Kids beschikken de kinderen over speelgoed en verf om zich creatief uit te leven. Deze service is gratis en ligt erg dicht bij de supermarkt en de ijssalon.

Als je eenmaal besloten hebt een dagje naar Barcelona te gaan, sluit je die stad meteen in je hart. Wat een heerlijke stad is het toch om te komen, met al zijn bezienswaardigheden en het vermaak op de Ramblas. Neem eens een kijkje bij de bouwwerken van Gaudi of de Sagrada Familia, de basiliek waar al 150 jaar aan gebouwd wordt.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Les 3 Estrellas!


Aanbieders op Les 3 Estrellas

Vacanceselect verhuurt op camping Les 3 Estrellas stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs