Le Sous Bois

7.0
Klein
direct
Groen, rust en ruimte
Gezinscamping met zwembad/kinderbad
Vallon Pont d Arc, Aubenas
Acitiviteiten in hoogseizoen
Paardrijden, wandelen, fietsen

Boeken op camping Le Sous Bois? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS

Over camping Le Sous Bois, Ardèche

Camping Le Sous Bois (ca. 2,5 ha., 50 standplaatsen, 13 stacaravans en 2 appartementen) bij St. Maurice D'ilbie ligt in het zuiden van de Ardèche, vrij in de natuur van de beschermde Ilbie-vallei. De camping ligt op ca. 2 km van Saint-Maurice-d'Ilbie, waar je een bar en restaurantje vindt. Even verderop in Villeneuve-de-Berg (ca. 7 km) zijn diverse winkels waaronder een grote supermarkt. De camping ligt aan de kronkelweg die van Villeneuvede-Berg naar Vallon-Pont-d'Arc loopt.

Deze camping wordt sinds een aantal jaren geleid door mevrouw Thibon, een geboren en getogen 'Ardèchoise'. Zij kent de omgeving op haar duimpje en geeft graag tips over uitstapjes in de omgeving. De camping ontvangt graag Nederlanders en heeft zelfs klanten die zelf als kind op vakantie kwamen en nu zelf met hun kinderen naar deze camping op vakantie gaan.

De sfeer is gemoedelijk en gezellig. Bij het oprijden van de camping kom je eerst bij de receptie en de bar/restaurant met het terras. Rijd je verder over het bosrijke terrein, dan zijn er links en rechts standplaatsen. De stacaravans staan bij elkaar. Rechts van de camping is het riviertje de de Ilbie. In dit riviertje staat alleen water als er veel regenval is geweest. In de zomer is het een klein stroompje of staat de rivier droog. Als je de rivier een stuk volgt (ca. 2 km), staat er wel water in en hier kun je spelen en zwemmen.
Aan het einde van de camping is het zwembad.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Sous Bois!


Boeken op Le Sous Bois

ViaLora verhuurt op camping Le Sous Bois stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs