Camping aan meer Parelloup
Licht terrasvormig
Stranden aan het meer
Gorges du Tarn, Viaduct Millau

Boeken op camping Le Soleil Levant? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN

Camping Le Soleil Levant

Over camping Le Soleil Levant, Midi-Pyrénées

In de regio Midi-Pyrénées ( departement Aveyron in Zuid Frankrijk ) tussen de plaatsen Rodez en Millau bevindt zich camping Soleil Levant, op 800 m. hoogte.
Camping Le Soleil Levant is direct gelegen aan het meer van Parelloup en is licht terrasvormig. Op de camping gratis WiFi bij bar-terras.

Het prachtige meer, met een flauw aflopende zandstrand, heeft een oppervlakte van 1230 hectare en heeft ontelbare stranden welken aan een120 km. lange heuvelachtige oever liggen. Vanaf de camping heb je een prachtig uitzicht op het Lac de Pareloup. Het mooie meer staat garant voor uren waterpret.
Deze unieke ligging van de camping is ideaal voor een onvergetelijke kampeervakantie. De luxe safaritenten en kampeertenten van Tentocamp zijn gelegen op het achterste hoge deel van de camping.

Behalve deze fantastische ligging heeft camping Le Soleil Levant natuurlijk ook een groot scala aan faciliteiten. Het sanitair is uiteraard goed onderhouden.
Voor de kinderen zijn er volop mogelijkheden om zich te vermaken: speeltuin, tafeltennistafels, een volleybalveld, een jeu de boules-baan enzovoort. Verder zijn er waterfietsen te huur.
In de bar kun je s'morgens vers brood en een krantje halen. Verder kun je hier natuurlijk ook terecht voor een drankje en klein hapje. Bij de bar is het WIFI punt en hebben ze een klein assortiment levensmiddelen.

De directe omgeving leent zich natuurlijk perfect om per auto, per fiets of te voet te verkennen. De receptie heeft alle informatie over uitstapjes en adviseert de gasten graag.

Aanraders zijn natuurlijk Gorges du Tarn, het viaduct bij Millau, het regionale Natuurpark "Les Grands Causses", de steden Conques, Séverac le Château en Belcastel

Tentocamp verhuurt op camping Le Soleil Levant luxe ingerichte kampeertenten en Safaritenten--

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Soleil Levant!


Boeken op Le Soleil Levant

Tentocamp verhuurt op camping Le Soleil Levant (Ingerichte kampeertenten max. 6 pes van Tentocamp) safaritenten (Safari Eco Lodges zonder sanitair max. 6 pers van Tentocamp).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs