Le Repaire

100 pl.
direct
Buitenzwembad en peuterbad
Aan meer/recreatieplas
Animatie voor kinderen t/m 12 jr
Familiaire sfeer

Boeken op camping Le Repaire? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Aanbiedingen en specials op camping Le Repaire:

Over camping Le Repaire, Dordogne

Camping Le Repaire ligt in de Périgord, een mooie streek in de Dordogne. De camping ligt in Thiviers, de hoofdstad van zowel de truffel als de foie gras, een gezellig toeristisch plaatsje. De driesterrencamping heeft een familiaire sfeer waar je je heerlijk kunt ontspannen. Er zijn afgebakende plaatsen met en zonder schaduw. Ook voor mindervalide mensen heeft deze camping prima voorzieningen. Er zijn tal van faciliteiten en activiteiten om je verblijf te veraangenamen. Je kunt er sporten, bijvoorbeeld tennissen, volleyballen of tafeltennissen.

In de avond zijn er dans- of discoavonden en de kinderen worden vermaakt in de kinderclub. Een heerlijk zwembad met peuterbad, een grote zwemvijver met groene ligweide en waar je wat verderop kunt vissen. Voor uw natje en droogje wordt gezorgd. Restaurants liggen op loopafstand.

In de directe omgeving vind je heel veel recreatiemogelijkheden: bossen, riviertjes, kastelen en grotten. In de directe omgeving zijn er verschillende leuke plaatsjes om te bezoeken. Thiviers met de Notre Dame of Saint Jean de Côle, een pittoresk dorpje, met vooral mooie bouwwerken. Maar ook bijvoorbeeld de dorpjes Lempzours, Vaunac, Eyzerac, Saint Jean de Côle zijn leuk om te bezoeken. Ligging op de route naar Santiago de Compostella. Camping Le Repaire is dus een prima locatie voor een perfecte vakantie!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Repaire!


Boeken op Le Repaire

Suncamp verhuurt op camping Le Repaire stacaravans, chalets,bungalows of appartementen (Chalet Bois), staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs