Vakantiepark geschikt voor gezinnen
Tussen Carcassonne en Narbonne
Zwembad met glijbaan
Hoogseizoen gezellige avonden

Boeken op camping Le Pinada? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Over camping Le Pinada, Languedoc-Roussillon

Camping le Pinada ligt in de zonnige regio Languedoc-Roussilon. In het dpartement Aude gelegen, tussen de plaatsen Caracassonne en Narbonne (Villerouge Cremade ), is dit een fijne Franse camping op slechts 38 km. van de Middellandse Zee. Ben je op zoek naar rust en ruimte en vind je het leuk om in de directe omgeving te wandelen of fijn op pad te gaan met je mountainbike. Het kan hier allemaal. De wegen en paden lopen door een afwisselende natuur en deze regio heeft een diversiteit aan landschap.

De camping beschikt diverse goede voorzieningen. Er is een fijn zwembad met 2 glijbanen en een leuke speeltuin voor de jongste bezoekers. Natuurlijk kun je hier altijd iemand vinden voor een potje tafeltennis of jeux de boules. Gelukkig waait hier regelmatie een verkoelend windje. Wil je toch wat afkoelen dan kan dit in het zwembad maar ook aan het strand. De stranden liggen tussen de 35 en 45 km. verwijderd van deze camping.

Verder kun je vanaf de camping diverse leuke uitstapjes maken. Er zijn diverse grotten, dierparken en leuke authentieke plaatsjes die je kunt bezoeken Wat dacht je van een dagje Caracassonne?

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Pinada!


Boeken op Le Pinada

Canvas Holidays verhuurt op camping Le Pinada stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs