Le Lac du Panthier

7.2
Klein
direct
Camping direct gelegen aan meer
Buitenzwembad/binnenzwembad
Watersport op meer
Fietsen en wandelen
Waterglijbaan
Animatie voor kinderen t/m 12 jr

Boeken op camping Le Lac du Panthier? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Camping Le Lac du Panthier

Over camping Le Lac du Panthier, Bourgogne (Bourgondië)

Camping Le Lac du Panthier ligt bij Vandenesse in de Bourgogne en is een goed verzorgde middelgrote gezinscamping.
Camping Lac de Panthier ligt in de streek Auxois, tussen de hoogvlakten van Langres en de Morvan. Deze streek kenmerkt zich door een prachtige natuur en de oude sferen van historische bezienswaardigheden als kastelen, abdijen en wijngaarden een bijzondere sfeervolle camping.

De zwembaden op deze 4-sterren camping zijn uitstekend geschikt voor vele gezellige uurtjes zwemplezier. Mocht het nu wat minder mooi weer zijn dan kan er altijd nog gezwommen worden in het overdekte en verwarmde zwembad dat het gehele seizoen is geopend. Hier zijn ook de sauna en de fitnessruimte, die overigens alleen voor de volwassenen toegankelijk is. Wil je eens wat anders, dan kan dat natuurlijk ook.Rondom het meer is een fiets- en wandelpad aangelegd van ca. 4,5 km. Fietsen zijn te huur bij de receptie.
Bij het restaurant kun je heerlijk een hapje eten en voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de campingwinkel.

Voor kinderen vanaf vijf jaar wordt op Lac de Panthier van alles georganiseerd in de diverse kinderclubs. In de zomermaanden juli en augustus kun je ’s avonds genieten van gezellige thema-avonden en meedoen aan de beruchte karaoke.

Camping Lac de Panthier ligt in het plaatsje Vandenesse-en-Auxois, midden in het land van Auxois. Dit is de Bourgogne in al zijn glorie: lieflijke groene dalen, kastelen, pittoreske dorpjes en wijngaarden. In de omgeving van camping Lac de Panthier zijn volop toeristische trekpleisters te vinden. Breng een bezoek aan Châteauneuf-en-Auxois, dit versterkte dorp met zijn Middeleeuwse kasteel behoort tot één van de mooiste dorpen van Frankrijk.-

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Lac du Panthier!


Boeken op Le Lac du Panthier

Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect (Stacaravan Comfort 2 slk) en Camp2Relax (Stacaravan Comfort 2 slk).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs