Extra kleine groene camping (20 kampeerpl.)
Heuvelachtig terrein/adembenemend uitzicht
Kindvriendelijk, spelen in de natuur
Parc National des Grands Causes
Mooi en goed onderhouden sanitair gebouw
Restaurant met aantrekkelijke menukaart
Elke ochtend vers brood
Glamping in Aveyron

Boeken op camping Le Clapas? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping Le Clapas, Midi-Pyrénées

Op de Grens van de departementen Aveyron en Tarn ligt charmecamping "Le Clapas" Deze kindvriendelijke camping heeft 20 staanplaatsen en diverse luxe glamping accommodaties. Elke kampeerplaats heeft een adembenemend uitzicht op de heuvels rondom en op de rivierkloof onderaan het terrein. De camping ligt op een heuvel die uitsteekt boven het omringende landschap.

Dus rondom een adembenemend panorama met tientallen piepkleine dorpjes en kerktorentjes op de heuvels. Bij helder weer zijn de toppen van de Pyrenëen te zien. En op de heetste dagen waait er over de heuvel een aangenaam verkoelend briesje. Op het terrein van Le Clapas liggen een klimbos en een wandelbos dat grenst aan uitgestrekte bossen en riviertjes waarin je kunt spelen en zwemmen. Een recreatieruimte met tafels, stoelen en spelletjes is beschikbaar voor alle kampeerders. Het fijne zwembad, omheind, nodigt uit tot een heerlijke frisse duik tijdens de mooie zomerdagen.

Trek na een actieve dag? In het restaurant op camping Le Clapas worden diverse heerlijke mediterrane gerechten aangeboden. Zorg dat je op tijd reserveert want een gezellige avond met heerlijk eten mag je niet missen. Ook kan je frietjes en pizza's afhalen voor bij de tent!

De Aveyron, met hoofdstad Rodez, is een departement waar het toerisme kleinschalig is en waar het pure Franse leven nog volop valt te beleven. Le Clapas behoort tot het gehucht La Jouanie dat op zich weer deel uitmaakt van de commune Castelmary (140 inwoners). Dit deel van de Aveyron heet 'Le Segala', het occitaanse woord voor graanvelden. Het is vanouds een streek waar veel graan wordt verbouwd, meestal op kleine velden omdat het terrein zo heuvelachtig is. Het dichtsbijzijnde grotere dorp met winkels is Naucelle op 12 kilometer afstand.

"Le Clapas" biedt verder mogelijkheden voor top kampeergemak (glamorous camping). Men vertrekt van huis zonder alle rompslomp van het inladen van de kampeerbagage. Diverse accommodaties staan hier voor de gasten klaar. De bedden zijn opgemaakt en bij aankomst is alles gereed voor een directe start van jouw vakantie. Wat dacht je van een verblijf in een oude Franse Brandweerauto? of wordt het misschien één van de twee Livingstone lodgetenten (5 personen)? En mocht je je keuze nog niet gemaakt hebben wat dacht je van een Chalet en Berbertent (5 personen)?

Verder staat er op camping Le Clapas een zeer comfortabele vakantiewoning voor 6-12 personen.

De Nederlandse eigenaren Ineke en Piet heten hun gasten van Harte Welkom op camping le Clapas--

Le Clapas
La Jouanie,
Castelmary
France
Tel: +33 (0)565 720 615
Tel: +33 (0)665 744 047

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Clapas!


Boeken op Le Clapas


 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs