Camping aan het meer van Paraloup
Zwemmen, waterski, zeilen
Zwembad en peuterbad begin mei-begin sept.
Animatie hoogseizoen
Aveyron ontdekken
5 sterren, Les Castels
Watersporten

Boeken op camping Le Caussanel? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Over camping Le Caussanel, Midi-Pyrénées

5-sterrencamping La Caussanel bij het plaatsje Canet de Salars in de regio Aveyron en is een fijne gezinscamping. De ligging aan het meer van Paraloup met vele stranden is natuurlijk uniek. Verder heeft deze mooie camping een leuk zwembadcomplex met diverse glijbanen.

Le Caussanel is een goed verzorgd en ligt direct aan het Lac de Pareloup. Dit prachtige meer is onder andere geschikt om te zwemmen, waterskiën en zeilen. De faciliteiten zijn gevestigd in een verbouwde boerderij. De camping ligt 3 km buiten het kleine dorpje Canet-de-Salars in de Midden-Pyreneeën van Frankrijk.

De camping heeft uitgebreide faciliteiten waaronder een prachtig zwembadcomplex met drie glijbanen, een kinderbad en een glijbaan speciaal voor peuters, er is een multisportterrein en een goed restaurant. Verder verzorgt de camping animatie, zoals de miniclub, spelletjes en shows, en diverse excursies, o.a. wandeltochten. Voor actieve gezinnen is deze camping een fantastische keuze. In de buurt en op het terrein worden er verschillende activiteiten in de buitenlucht georganiseerd.

Voor uitstapjes in de buurt: Vlak bij Millau liggen de grotten van Roquefort. Hier kun je de productie van de beroemde kaas bekijken en er is de mogelijkheid om de kaas te proeven en te kopen! De kinderen zullen genieten van een bezoek aan Micropolis. In dit museum neem je een kijkje in de fascinerende wereld van de insecten.--

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Caussanel!


Boeken op Le Caussanel

Canvas Holidays verhuurt op camping Le Caussanel stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs