Le Bois Masson (Siblu)

7.4
Middel
2500 m
<b>Siblu</b> Heb je ze al ontdekt, de campings van Siblu? Deze prachtige ...
Geliefde camping in Vendee
Buitenzwembad/glijbaan
Verwarmd binnenbad/bubbelbad
Hoogseizoen animatie
3 km. van strand van Saint-Jean-de-Monts
Fijne fietstochten te maken

Boeken op camping Le Bois Masson (Siblu)? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping Le Bois Masson (Siblu)

Over camping Le Bois Masson (Siblu), Pays de la Loire / Vendée

Op nog geen 3 kilometer van de prachtige stranden bij Saint-Jean-de-Monts ligt de kindvriendelijke camping Le Bois Masson. Viersterrencamping Le Bois Masson heeft een prachtig zwembadencomplex en op de camping worden veel activiteiten georganiseerd.

De ruim opgezette camping aan de westkust van Frankrijk heeft een binnen- en buitenbad, peuterbaden, schitterende waterglijbanen en een bubbelbad, een gezellige bar en restaurant. De ligging aan de westkust met de vele zonuren betekent meer dan 30 kilometer zandstrandfun.

Goede voorzieningen en veel waterplezier
Daarnaast zijn er allerlei wellnessvoorzieningen, heerlijk voor een relaxmoment. Er is veel entertainment , vooral in het hoogseizoen, zodat je jezelf geen moment hoeft te vervelen. Het animatieteam organiseert allerlei sporttoernooien en leuk spelletjes.
Camping Le Bois Masson en Le Bois Dormant liggenn tegenover elkaar op 3 km van het strand. Beide campings horen bij dezelfde keten en ze vullen elkaar aan.

Zwemmen, wandelen en fietsen, kies maar
Het prachtige kustplaatsje Saint-Jean-de-Monts en de uitnodigende zandstranden zijn makkelijk toegankelijk via een goed ontwikkeld fietspadnetwerk. Geniet verder van de kustplaatsjes hier, het Île de Noirmoutier, Nantes, het attractiepark Puy du Fou, de zoutpannen van Guérande, Saint-Gilles-Croix-de-Vie, La Rochelle, Marais du Poitevin (moerasgebied met fietspaden) en Les Sables d’Olonne. Of bezoek het Atlantic Toboggan park met de vele waterglijbanen, geen kind wil dit missen.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Bois Masson (Siblu)!


Boeken op Le Bois Masson (Siblu)

Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect en Suncamp.