Le Bois D'Amour (La Baule)

8.2
Klein
1500 m
Grenst aan het Woud van Escoublac
Op 1500 m. stranden
Zwembad met peuterbad
Hoogseizoen activiteiten jong en oud

Boeken op camping Le Bois D'Amour (La Baule)? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 STACARAVANS
 STAANPLAATSEN

Camping Le Bois D'Amour (La Baule)

Over camping Le Bois D'Amour (La Baule), Pays de la Loire / Vendée

Camping Bois D'Amour ligt in een mooie groene omgeving en grenst direct aan het bos van Escoublac/ La Baule. De strand van de Loire Atlantique liggen slechts 1500 m. van deze gemoedelijke camping. In de directe omgeving vind je diverse winkels en gezellige marktjes.

De voorzieningen op deze camping zijn netjes. Er is een fijn zwembad met peuterbad en in het hoogseizoen worden diverse activiteiten voor de jongste bezoekers tot 12 jaar georganiseerd. Ook voor de sportieve kampeerder worden diverse activiteiten georganiseerd. Er zijn o.a. sporttoernooien, zoals volleybal, petanque en tafeltenniswedstrijden.
Verder kun je gebruik maken van de fietsen die verhuurd worden op deze camping. In het hoogseizoen zijn er diverse voorzieningen aanwezig zoals een snackbar, een kruidenier, een bar en natuurlijk kun je vers brood bestellen en afhaalmaaltijden op halen.

De Loire-Atlantiques is een omgeving met uitgestrekte groene gebieden, populaire badplaatsen en kusten met mooi stranden. Verder kom je in dit gebied overal historische monumenten en bijzondere architectuur tegen. Ook de fraaievissers havens zijn zeker een bezoek waard.

 Deze camping is eigendom van Vacances Directes/Tohapi.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Bois D'Amour (La Baule)!


Boeken op Le Bois D'Amour (La Baule)

Canvas Holidays verhuurt op camping Le Bois D'Amour (La Baule) bungalowtenten, safaritenten, stacaravans, staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

...