Minicamping
Gastvrij, gezellig, kindvriendelijk
Aan voet Pyreneeën
Tables d Hôtes
Zwembad
Safaritent huren in de Pyreneeen-Gers
Rust en onthaasten
Wijngaarden, zonnebloemen

Boeken op camping Lasserre? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN

Over camping Lasserre, Midi-Pyrénées

Het vakantiedomein Lasserre gelegen in de Gers, bestaat uit een aantal vakantiewoningen allen in de oorspronkelijke staat gerestaureerd en voorzien van alle moderne comfort en een minicamping. De Gers een van de dunst bevolkte regio's in West Europa. Een topplek voor rustzoekers en genieters.

Op deze kleine camping vind je in het hoogseizoen voornamelijk jonge gezinnen en in het voor- en najaar wordt de camping bezocht door stellen op zoek naar rust en ruimte. Natuurlijk is er ook genoeg te zien en te doen in de directe omgeving. Er zijn fijne wandel- en sportieve fietstochten maar met de auto zijn er ook veel leuke bezienswaardigheden te bezoeken.

De Gers is misschien wel een van de best bewaarde geheimen van Frankrijk. Het heuvelachtige landschap is, in deze streek ook wel de Gascogne genaamd, nog onbedorven.
Waar je maar kijkt zie je glooiende velden met wijngaarden, zonnebloemen en andere gewassen. Bij helder weer zijn in het zuiden de Pyreneeën te zien.

Maar de omgeving biedt meer dan alleen maar mooie vergezichten. Welke kant je ook opgaat, de rustige weggetjes in de omgeving voeren altijd wel naar een prachtig dorpje, een kleine of grotere stad of een andere bezienswaardigheid. Geniet van de dorpjes en lokale markten. Kom het feestgevoel delen en proeven van de magie van diverse festivals en traditionele feesten. Je hebt het festival des Bandas van Condom, Jazz in Marciac, de Feria van Vic Fezensac, de Fête de la Musique, Country in Mirande en nog tal van andere feesten in de dorpjes.

En dan aan het eind van de dag lekker bijkomen aan de rand van het zwembad met een lekker wijntje. In de zomermaanden van juni tot september is het gemiddeld lekker warm in de Gers.

Greencamp verhuurt op camping Lasserre luxe safaritenten. Stijlvol kamperen in de Gers.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Lasserre!


Boeken op Lasserre

Greencamp verhuurt op camping Lasserre safaritenten (Safaritent L max. 5 pers.).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs