Prachtig bergmeer met heerlijk zwemwater
Zicht op de Dolomieten
Geleidelijk aflopend privé strand
Goede animatie

Boeken op camping Lago Di Levico? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Over camping Lago Di Levico, Trentino-Alto Adige/Dolomieten

Wat dacht je ervan, lekker relaxen op een grote ligweide of wandelen en genieten van de heerliljke frisse berglucht. Dit is werkelijk een gezellige familiecamping op een unieke locatie direct aan het Levicomeer met privé-strand. Een fijne camping, een prachtig meer en dat alles in een zonnig klimaat. Een camping die gastvrij is en waar je jezelf thuis voelt, misschien kom je hier volgend jaar wel weer terug?

Het is heerlijk zwemmen in het fantastische Levicomeer of in de zwembaden van de camping, en er is een veelzijdig animatieprogramma (mei tot september) voor de kinderen en voor volwassenen elke morgen yoga op het strand.

Je kunt al vanaf het voorjaar heerlijk zwemmen in het Lago di Levico - heel bijzonder met uitzicht op de toppen van de Dolomieten! De camping is verdeeld in verschillende gedeelten en voelt daardoor niet te groot aan. Vooral tieners weten elkaar goed te vinden hier, maar met 3 zwembaden, een animatieteam, miniclub en speeltuin hebben kinderen van alle leeftijden het goed naar hun zin.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Lago Di Levico!


Boeken op Lago Di Levico

Vacanceselect verhuurt op camping Lago Di Levico stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs