La Sainte Baume

7.3
Klein
Kleinschalige kindvriendelijke camping
Buitenzwembad met kleuterbad
Bubbelbad met glijbaan
Hoogseizoen animatie jong en oud
Miniclub voor de jongste bezoekers
Ligging naast de golfbaan en manege
Bezoek aan Aix-en-Provence
Strand op ongeveer 40-50 km. bij Casis

Boeken op camping La Sainte Baume? Kies hier verblijf en organisatie:

 GLAMPING STACARAVAN BOEKEN

Camping La Sainte Baume

Over camping La Sainte Baume, Provence-Alpes

Camping Domaine de la Sainte Baume ligt bij Nans-Les-Pins in de Provence Alpes. Te midden van Massif de la Sainte Baume en op ongeveer 50 km. van de grote stranden van de Middellandse Zee ligt camping la Saint Baume. Deze camping in Zuid-Frankrijk heeft alles in huis om haar gasten een aangename kampeervakantie te bezorgen!

Mooi onderhouden camping in de Provence
De naam van deze 4-sterrencamping is geleend van de bergrug die Nans-Les-Pins van de kust scheidt, met bergen van soms meer dan 1000 meter hoog. Paradijs van water, bloemen en geuren, verscholen tussen de bergkammen van Sante Baume en de Sainte Voctoire, lijkt het vakantiepark annex camping in Nans les Pins één grote tuin.

Kindvriendelijk en genoeg activiteiten
Het is goed toeven op deze veelzijdige, zeer luxe camping, waarbij naast actie ook ruimte is voor rust. Voor de kinderen is er speelplezier in overvloed. De jongsten hebben hun speeltuin en als het daar te warm wordt kunnen ze afkoelen in hun eigen kleuterbad. De wat oudere kinderen (en hun ouders!) vermaken zich ook in één van de andere zwembaden met glijbanen, de jacuzzi, het solarium of gewoon lekker lui in een ligstoel met een boek. Sportief zijn kan op veel fronten: tennis, beach volleybal, boogschieten of pétanque, en 's avonds natuurlijk lekker kicken in de disco.

Camping Int. de la Sainte Baume beschikt over vele voorzieningen, zodat het verblijf nog prettiger wordt. In de minisupermarkt vind je de dagelijkse boodschappen en met WiFi kun je tijdens je kampeervakantie online blijven.

In de omgeving van camping Int. de la Sainte Baume is veel te doen. Breng eventueel een bezoek aan Cassis en de kreken van de kust, St-Maximim la Ste Baume, Grimaud, Brignoles, de Gorges du Verdon, Moustiers Ste Marie en dan nog Porquerolles! Te veel om op te noemen.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping La Sainte Baume!


Boeken op La Sainte Baume

Op camping La Sainte Baume vind je de volgende aanbieders:
Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect en Canvas Holidays.