Overdekt verwarmd zwembad
Middenin het regionale natuurpark
Mooie speeltuin
Prachtig uitzicht over de vulkanen

Boeken op camping La Pommeraie? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Over camping La Pommeraie, Auvergne

Camping la Pommeraie in Vic-sur-Cère in de Auvergne in Frankrijk (3,5 hecare, 90 plaatsen) is gelegen in het land der vulkanen in het departement Cantal in de streek Auvergne.

4-sterrencamping la Pommeraie ligt op een heuvel die u bereikt via een paar haarspeldbochten, op ca. 2 km van het stadje Vic-sur-Cère. Voor de bakker, slager, groenteboer en supermarkt kunt u terecht in Vic-sur-Cère. Vanaf Camping la Pommeraie heeft u een schitterend vergezicht over bergtoppen en het dal waarin Vic-sur-Cère ligt. Eigenlijk verblijft u in de vroegere appelboomgaard, waar hier en daar wat is gekapt om op de terrassen ruime plaatsen te maken. In de Auvergne is veel te doen; breng eens een bezoek aan de prachtige historische plaats Salers (ca. 61 km) , geclassificeerd als een van de 'plus beaux villages de France'.

Camping la Pommeraie in Vic-sur-Cère in de Auvergne in Frankrijk wordt geleid door de toegewijde familie Galidie, die deze camping vanaf 1977 runt. De familie doet alle moeite om het u hier naar de zin te maken. En daar slaagt ze wonderwel in. Zo is er bijvoorbeeld het gehele seizoen een animatieprogramma (aangepast aan de seizoenen), is de vegetatie werkelijk prachtig onderhouden en kunt u een uitstekend zelfgemaakte pizza eten.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping La Pommeraie!


Boeken op La Pommeraie

Vacanceselect verhuurt op camping La Pommeraie stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs