Kleine groene camping
Zwembad
Activiteiten en speelveld kinderen
Leuke Provencaalse markten
Gelegen aan voet van Mont Ventoux
Kindvriendelijke camping, leuke activiteiten

Boeken op camping La Gautière? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS

Over camping La Gautière, Rhône-Alpes

Camping La Gautière is een gezellige kleinschalige camping (50 plaatsen) 4 km buiten Buis-les-Baronnies, in het zuiden van de Drôme, aan de voet van Mont Ventoux. Je logeert hier in een olijfboomgaard, 50 km ten zuidoosten van de nougat-stad Montélimar. De rivier de Ouvèze stroomt vlakbij de camping.

Rust, ruimte en natuur
Deze camping is vooral voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Mogelijkheden te over voor wandel- en fietstochten en wandklimmen. De kinderen kunnen zich vermaken op de camping bij het schatzoeken, zaklopen en knutselen. De speeltuin is vooral voor jonge kinderen. Op Domaine de la Gautière bevindt zich ook een zwembad, jeu de boules baan, tafeltennistafels en een volleybalveld. Bij het restaurant van de camping kun je o.a. afhaalmaaltijden bestellen.

Natuur, cultuur en geschiedenis
Het buitenleven in deze omgeving biedt een verscheidenheid aan activiteiten, die zowel de liefhebbers van de historie zal bevallen als ook sportliefhebbers van elk niveau(wandeltochten, rotsklimmen...) Liggend op de grens van de departementen Vaucluse en Drome, kan de camping Domaine de la Gautiere het vertrekpunt zijn voor uitstapjes naar Vaison la Romaine, Carpentras, Malaucene, Avignon, en de diverse zomerfestivals, of naar de geweldige natuurgebieden van de Mont Ventoux en de Baronnies.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping La Gautière!


Boeken op La Gautière

ViaLora verhuurt op camping La Gautière stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs