La Chênaie (Yelloh Village)

8.0
Klein
3000 m
direct
<b>Yelloh! Village</b> Voor Yelloh! Village is een verblijf in de allermooiste vaka...
Kleine gezinscamping, 4 zwembaden
Ruime camping met prachtige vegetatie
Zeer gastvrij
Wellness: sauna, jacuzzi, hammam
Dagtrip Nantes, Pornic
Goed restaurant
Sportief bezig zijn
Watersport

Boeken op camping La Chênaie (Yelloh Village)? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS
 STAANPLAATSEN

Camping La Chênaie (Yelloh Village)

Aanbiedingen en specials op camping La Chênaie (Yelloh Village):

Over camping La Chênaie (Yelloh Village), Pays de la Loire / Vendée

Ben je op zoek naar een fijne camping bij Pornic aan de Loire Atlantique in Frankrijk? Groot en klein zal genieten van de waterpartij van het 4 sterren vakantiepark/camping La Chênaie. Kom tot rust en proef de ruimte op deze camping dicht bij de beroemde badplaats Pornic. Openbaar vervoer in is dichtbij. De camping ligt ongeveer 2.5 km. van het strand en de zee.

Mooie voorzieningen en waterpret
Op de camping vind je ruime kampeerplaatsen en mooi accommodaties. De voorzieningen zijn uitstekend. Je vind op de camping 2 verwarmde zwembaden, een gezellige bar met terras. Verder, voor de dagen met minder weer, fijne overdekte zwembaden. Voor de kinderen zijn er leuke speeltuintjes, multisportterrein en tijdens het hoogseizoen worden er 's morgens leuke activiteiten georganiseerd.
Relax en laat je verwennen
Camping La Chenaie in Loire-Atlantique heeft sinds 2014 wellness hoog in het vaandel. Hier vind je een sauna, jacuzzi, hammam en fitnessruimte. Op de camping kun je aan allerlei sportieve activiteiten deelnemen, waaronder voetbalwedstrijden, volleyballen of basketballen. De camping verhuurt ook fietsen zodat je de omgeving mooi op de fiets kunt ontdekken. Bovendien vind je een restaurant, een bar, power points, een wasserette..., enzovoorts op camping La Chenaie Pornic

Vervelen is geen optie
Ook genoeg te doen in de omgeving. De historische badplaats Pornic heeft niet alleen een vissers- en jachthaven, maar eveneens een aantal markten en bijzonder aardewerk. . Maak eens een tochtje naar la Baule en het schiereiland van Guérande, en bezoek de basis voor onderzeeërs van St-Nazaire. Ga eens te voet naar Pornic, historische havenstad met een vissers- en jachthaven. Zin in een boottocht, op 3 km. van de camping kun je zeilboten huren.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping La Chênaie (Yelloh Village)!


Boeken op La Chênaie (Yelloh Village)

Suncamp verhuurt op camping La Chênaie (Yelloh Village) stacaravans, staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs