La Barque

7.9
Klein
2500 m
direct
Buitenzwembad
Speeltuin
Animatie voor kinderen t/m 12 jr
Restaurant (met ruime keuze)

Boeken op camping La Barque? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping La Barque, Côte d'Azur

Familiecamping La Barque ligt aan de rivier in Saint-Aygulf, en biedt je een vakantie met rust en gezelligheid. De belangrijkste badplaatsen van de Franse Rivièra zoals Fréjus, Saint Raphaël, Sainte Maxime en Saint-Tropez vind je in de buurt. Er is een directe toegang tot het strand van Saint Aygulf (2,5 km). De kleine jachthaven aan de rivier is ideaal voor vis- en zeilliefhebbers. De 100 m lange steiger aan de rivier zorgt voor een prettige visstek.

Voetbalveld, Volleybalveld , Jeu de boules, Fietsverhuur, tafeltennis, biljart, speeltuin. In juli en augustus, 5 keer per week disco met DJ, karaoke, themafeesten, verschillende wedstrijden (jeu de boules…) Een club voor kinderen van 6 t/m 12 jaar geopend in juli en augustus.

Je bent op slechts 2,5 km van de stranden van Saint Aygulf, op 10 km van Saint-Raphaël en op 50 km van Gorges du Verdon. Voor de visliefhebbers is er een rivier vlakbij de camping en op slechts 2 km vindt u het meertje van Villepey. Het pretpark Aqualand in Fréjus ligt op slechts 3,5 km van de camping. In de buurt: jet ski, kanovaren, golfen, manege... Strand op 2.5 km, meer op 6 km, rivier op 300 m. Directe toegang tot het meer. Winkels: dichtstbijzijnde winkels op 500 m. Supermarkt op 3 km. Treinstation op 5 km. Sportieve activiteiten: manege op 5 km. Golfen op 8 km. Watersporten op 2.5 km. Tennissen op 10 km. Fietsroutes op 500 m. Wandelroutes op 500 m. Vissen in de buurt. Zwembad op 4 km. Culturele activiteiten/recreatie: Bioscoop op 5 km. Boottochten op zee op 3 km.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping La Barque!


Boeken op La Barque

De volgende accommodaties worden aangeboden op camping La Barque:
Vacanceselect, Eurocamp en Homair Vacances verhuren luxe stacaravans.