l'Aiguille Creuse

7.5
60 pl.
5000 m
<b>Airotel</b> Al meer dan 30 jaar groepeert het kwaliteitsmerk Club Airote...
Rustige camping
Overdekt zwembad
Prachtige omgeving
400 meter van Les Loges

Boeken op camping l'Aiguille Creuse? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Camping l'Aiguille Creuse

Over camping l'Aiguille Creuse, Normandië

De camping l'Aguille Creuse ligt op 450m van het hart van het dorp Les Loges en de winkels. De camping is rustig gelegen en ook zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.
Op de camping is er geen animatieprogramma, niet overdag en ook niet 's avonds. De rust op de camping wordt gerespecteerd.
Enkele kilometers van het strand, met een oppervlakte van slechts 3 hectare, maar met een bijzondere uitstraling.

De camping is een ideale uitvalsbasis om de Côte d’Albâtre (Albasten kust) te ontdekken, maak een wandeltocht langs de GR21 ( een langeafstands wandelpad ), of verwonder je over de talrijke abdijen in de regio. Na een dag wandelen is het heerlijk om weer terug te komen op de camping. Een verfrissende duik in het zwembad is zeer welkom. Wanneer het wat minder mooi weer is, schuift het dak over het zwembad. De kinderen hebben al snel vriendjes gemaakt en vermaken zich in de speeltuin en tafeltennissen en volleyballen tot ze niet meer kunnen. Het strand is op slechts 6 km van camping L'Aiguelle Creuse gelegen dus een dag zandkastelen bouwen en luieren in de zon is zo gepland. Vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan de havenstad Etretat. Kijk maar eens goed naar de krijtrots en ontdek de olifant.

Camping l’Aiguille Creuse ligt op 5 kilometer van de zee. Vanuit deze kleinschalige maar gezellige camping kunt u prima de prachtige omgeving van Normandië verkennen. Vanaf de camping kun je lopend naar het dorp Les Loges. Deze plaats ligt aan de Côte d’Albatre, 5 kilometer van de bekende havenstad Eltretat. Eltretat staat wereldwijd bekend om haar prachtige krijtrotsen. Verder zijn de steden Fécamp (10 km) en Le Havre (30 km) aanraders voor een dagje weg!


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping l'Aiguille Creuse!


Boeken op l'Aiguille Creuse

Canvas Holidays verhuurt op camping l'Aiguille Creuse stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs