l'Aiguille Creuse

7.8
Klein
5000 m
<b>Airotel</b> Al meer dan 30 jaar groepeert het kwaliteitsmerk Club Airote...
Camping voor jonge gezinnen
Prachtig verwarmd overdekt zwembad
Aan de kust van Normandië
400 meter van Les Loges
Volleybal, tennis, jeu de boules & tafeltennis
Bezoek Étretat, Fécamp en Honfleur

Boeken op camping l'Aiguille Creuse? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping l'Aiguille Creuse

Over camping l'Aiguille Creuse, Normandië

De camping l'Aguille Creuse ligt op 450m van het hart van het dorp Les Loges en de winkels. De camping is rustig gelegen en ook zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Op de camping is er geen animatieprogramma. De rust op de camping wordt gerespecteerd. De ligging is enkele kilometers van het strand. Dat wordt heerlijk relaxen met op de achtergrond spelende kinderen.

Na een lange wandeling lekker afkoelen
De camping is een ideale uitvalsbasis om de Côte d’Albâtre (Albasten kust) te ontdekken, maak een wandeltocht langs de GR21 ( een langeafstands wandelpad ), of verwonder je over de talrijke abdijen in de regio. Na een dag wandelen is het heerlijk om weer terug te komen op de camping. Een verfrissende duik in het zwembad is zeer welkom. Wanneer het wat minder mooi weer is kan het dag gesloten worden van het zwembad. De kinderen hebben al snel vriendjes gemaakt en vermaken zich in de speeltuin bij de tafeltennistafel of op het sportveld.

Een dagje strand
Het strand is op slechts 6 km van camping L'Aiguelle Creuse gelegen dus een dag zandkastelen bouwen en luieren in de zon is zo gepland. Vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan de havenstad Etretat. Kijk maar eens goed naar de krijtrots en ontdek de olifant.

Camping l’Aiguille Creuse ligt op 5 kilometer van de zee. Vanuit deze kleinschalige maar gezellige camping kun je prima de prachtige omgeving van Normandië verkennen. Vanaf de camping kun je lopend naar het dorp Les Loges. Deze plaats ligt aan de Côte d’Albatre, 5 kilometer van de bekende havenstad Eltretat. Eltretat staat wereldwijd bekend om haar prachtige krijtrotsen. Verder zijn de steden Fécamp (10 km) en Le Havre (30 km) aanraders voor een dagje weg!


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping l'Aiguille Creuse!


Boeken op l'Aiguille Creuse

Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect en Canvas Holidays.