Molecaten Park Kuierpad

7.6
direct
Prachtig vakantiepark in Drenthe
Kindvriendelijk met veel voorzieningen
Watersport, fietsen, wandelen
Outdoor bezoeken (€)
Skaten, surfen, kanovaren
Ontdek de hunebedden
Dierenpark Emmen

Boeken op camping Molecaten Park Kuierpad? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)
 CHALET/HUISJE/APPT

Camping Molecaten Park Kuierpad

Over camping Molecaten Park Kuierpad, Drenthe

Het Dwingelerveld ten westen, de Hunzevallei ten oosten, authentieke Drentse brinkdorpen dichtbij en sportieve mogelijkheden overal (o.a. skiën (all weather kunstskibaan) en paardrijden); dit is Molecaten Park Kuierpad op de Drentse Hooglanden!

Glamping in Drenthe dat kan op het Kuierpad.
Wordt het een Drenthse Safaritent of Hunebed Safaritent, lekker comfortabel ingericht en je maakt gebruik van het sanitair op de camping.

Een gezinsvakantie of van te smullen
Een vakantie op Molecaten Park Kuierpad is genieten voor het hele gezin, maar voor de actieve vakantievierder misschien wel het meest. Je kunt op Kuierpad eindeloos skaten, het hele jaar door skiën, surfen en kanoën op de speciale vijver; het kan allemaal op het park. Wat een paradijs! En dan lekker smullen van een heerllijke maaltijd op het terras van restaurant "Deksels".

Spetteren en buitenspelen dat wordt een fijne vakantie
Er is voor de waterratjes een binnen- en buitenzwembad met apart kleuterbad. Buiten kun je spelen en genieten van het water zowel zwemmend maar ook met de kano of op de surfplank en wat dacht je van de spannende wildwaterglijbaan. Verder kun je tegen betaling het Outdoor centrum Drenthe bezoeken en je hier uitleven in het klimpark. Verder vind je op recreatiepark Kuierpad diverse speeltuinen, trampolines, tafeltennistafels een midgetgolfbaan en nog diverse sportvelden. Zin om de omgeving te verkennen? Pak je fiets of huur een fiets op dit vakantiepark.

De directe omgeving is een prettige beleving. Een prettige combinatie van rust en actieve bezigheden. Heerlijk wandelen door de natuur en daarna een terrasje pakken. Maar ook een bezoek aan de Hunebedden en Kamp Westerbork horen tot de mogelijkheden.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Molecaten Park Kuierpad!


Boeken op Molecaten Park Kuierpad

Molecaten verhuurt op camping Molecaten Park Kuierpad safaritenten, lodgetenten met sanitair (Cabin Vlinder max. 5 pers met WC), chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs