Kruininger Gors

direct
Camping aan Brielse meer
Eigen zandstranden aan meer
Watersport
Zeer geschikt voor jong gezinnen
Diverse activiteiten voor jong en oud
Watersportmogelijkheden

Boeken op camping Kruininger Gors? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN
 CHALET OF HUISJE BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Over camping Kruininger Gors, Zuid-Holland

Kruininger Gors aan het watersport gebied Brielse Meer is het grootste recreatiepark van Nederland. Al meer dan vijfenzestig jaar komen gezinnen uit de Randstad hier voor hun weekenden en vakanties. De vele laantjes en veldjes maken Kruininger Gors tot een gezellig recreatiedorp met een vrolijke sfeer. 'Het Gors' heeft eigen zandstranden aan het Brielse Meer. Er zijn ligplaatsen voor kleine boten en een trailerhelling, vanwaar je direct het meer op vaart. Een topplek voor watersporters.

Door het brede animatieaanbod is Molecaten Park Kruininger Gors een geschikte vakantiebestemming voor kinderen, jongeren en volwassenen. ‘Molecaten Kids’ is met name leuk voor de jongste gasten. Kinderen kunnen gezellig knutselen, mee doen aan speurtochten en (strand-)spelen en genieten van het meeleeftheater met Ka en Mo. Oudere jeugd en volwassen kunnen met 'Molecaten Sport' deelnemen aan uiteenlopende sporten, zoals het pannatoernooi en het kajakken op het Brielse meer. ‘Molecaten Jeugd’ is speciaal voor jongeren. Het programma hiervoor wordt in samenspraak met de aanwezige jeugd gemaakt, zodat het aanbod aansluit bij hun wensen. Iedereen zal zich met ‘Molecaten Familie’ tijdens de vele muziekavonden en disco’s goed kunnen vermaken. Uiteraard ontbreken de bingo, braderie, kermis en het circus ook niet!

Om de hoek bij Rotterdam - verborgen achter Europoort - ligt op eiland Voorne 'Voornes Duin'! Een natuurgebied met een ongekende rijkdom aan planten en dieren. Voorbij iedere bocht, achter ieder heuveltje wordt u weer verrast. Van bloemenpracht in de duinvalleien tot een bos dat je het gevoel geeft in een regenwoud beland te zijn. Het is een walhalla voor wandelaars en fietsers.

Naast natuur is het historische verleden van Voorne ook niet mis, bezoek er het kleine Openluchtmuseum de Duinhuisjes! En wat dacht je van de heerlijke brede zandstranden bij Rockanje of de duikmogelijkheden in het Oostvoornse meer? Met minder mooi weer is een duik in zwembad 't Zuiderdiep met wildwaterbaan (op ca. 20 km) dolle pret.
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Kruininger Gors!


Boeken op Kruininger Gors

Molecaten verhuurt op camping Kruininger Gors stacaravans, chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs