Midden in Nationaal Park Eifel
Vlak bij een recreatiemeer
Ideaal voor wandelaars
Overdekt zwembad

Boeken op camping Kronenburger See? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Camping Kronenburger See

Over camping Kronenburger See, Nordrhein-Westfalen / Eifel / Sauerland

Dit mooie familiepark ligt in de Nordeifel, in het drielandengebied van Duitsland, België en Luxemburg. Het park ligt op een steile zonnige zuidhelling, omringd door schitterende bossen met naald- en loofbomen. Vanuit bijna alle vrijstaande bungalows, liggend op terrassen van verschillende hoogte, kijk je uit op het afwisselende Eifellandschap of het pittoreske bergdorpje Kronenburg, een romantische burchtnederzetting met een echte middeleeuwse ruïne.

Relaxen of een heerlijke actieve vakantie in de Eifel?
In het prachtige berglandschap kun je de mooiste fiets-, mountainbike- en wandeltochten maken. En ’s avonds geniet je met elkaar in het restaurant van een hapje en drankje, terwijl je uitkijkt over de bossen, heuvels en het pittoreske bergdorpje Kronenburg. In de zomer kun je een duik nemen in het recreatiemeer dat niet al te ver van dit park ligt.

De bungalows op Vakantiepark Kronenburger See zijn gelegen tegen een helling en het park is daarom niet geschikt voor gasten die slecht ter been of rolstoelgebonden zijn. Ook hebben de bungalows minstens 2 tot 3 traptreden om de voordeur te bereiken. In het park, waar het merendeel van het personeel ook Nederlands verstaat en spreekt, vind je diverse sportieve en recreatieve faciliteiten.

Vakantie vieren op korte afstand van Nederland
Aan de voet van het park ligt een stuwmeer, de Kronenburger See, met lig- en speelweides, waarin gezwommen, gevist en watersport beoefend kan worden. Dit alles bevindt zich slechts op circa 295 kilometer van Utrecht, dus dit park is ook een geschikte locatie voor een kort verblijf! De ideale plek om jouw voorjaars- of herfstvakantie te plannen.

En wil je de vakantie spetterend afsluiten? Breng dan een bezoek aan Phantasialand bij Keulen of het Action en Fun Center in België.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Kronenburger See!


Boeken op Kronenburger See

Roompot Vakanties verhuurt op camping Kronenburger See chalets,bungalows of appartementen (Div. bungalows en chalets).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs