Camping bij Plitvice meren (6 km.)
Actieve vakantie, natuur, rust en ruimte
Wandelen, fietsen en zwemmen
Restaurant met groot terras

Boeken op camping Korana? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping Korana, Overig Kroatië

Camping Korana is onderdeel van de toeristische complexen in het Nationaalpark Plitvice meren - sinds 1979 opgenomen op de UNESCO werelderfgoedlijst en één van de meest populaire en spectaculaire toeristische attracties van Kroatië.
Ervaar de wonderschone natuur van het Nationaal Park Plitvice in eenvoudige houten bungalows. De camping ligt op 6 km afstand van ingang 1 van het park op een plateau boven de kloof van de rivier Korana. Op de camping vind je diverse faciliteiten zoals een selfservice en een à la Carte restaurant met een fijne terras. Verder vind je op camping Korana ook een kleine campingwinkel.

Plitvice is een prachtig gebied met turquois kleurige meren. Hier kun je de prachtige natuur van dit Nationale Park ervaren. Het Nationaal Park Plitvice Meren is een nationaal park in de provincie Lika-Senj dichtbij Plitvicka Jezera in Kroatië.
Treinverbindingen tref je in Karlovac, op 90 kilometer afstand van het park, of Zagreb, op 140 kilometer afstand van de meren. Dagelijks rijden er ca. 30 bussen van en naar Zagreb en Zuid-Kroatië.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Korana!


Boeken op Korana

TUI verhuurt op camping Korana chalets,bungalows of appartementen (1 kamer blokhuis max. 4 pers. (2 volw.)).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs