Fijne Italiaanse camping 100 m. van zee
Ideaal voor eenoudergezinnen
Estivant verhuurt hier bungalowtenten
Zeil- en surflessen aan het strand

Boeken op camping Klaus? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Over camping Klaus, Veneto/Adriatische kust

Camping Klaus is een heerlijk rustige kleine camping gelegen op ca. 100 m van het strand in een oase van groen. Deze camping is ideaal voor mensen die juist de grootschalige campings met animatie en grote zwemparadijsjes willen vermijden en tot rust willen komen! Heerlijk met de hele familie maar ook geschikt voor met zijn tweeën! De camping is eenvoudig, maar heeft alle benodigde faciliteiten voor een prima vakantie. Via een klein paadje bereik je eenvoudig het strand.

Vanaf de camping is een dagtocht naar Venetië perfect te doen. Je kunt met de boot oversteken vanaf Punta Sabbioni. De eilanden Murano, Burano en Torcello, bekend van de befaamde glaswerken, zijn uniek! Niet alleen Venetië, maar ook de stad Verona is echt een bezoekje waard. De stad is beroemd vanwege de Arena, waar in de zomer schitterende opera's opgevoerd worden in de openlucht. En ook Vicenza is een aanrader om te bezoeken.

Camping Klaus heeft geen zwembad. Via een klein paadje loop je zo het mooie en brede strand op. Het strand loopt langzaam af en dus ideaal voor kinderen.
De camping beschikt over een grote tuin met veel schaduw. Verder is er een speeltuintje voor de kleintjes. Via de receptie kun je zeil- en surflessen reserveren. Regelmatig worden beachvolleybaltoernooien georganiseerd op het strand.

Er is een restaurant/pizzeria aanwezig op de camping. Hier kun je heerlijke Italiaanse gerechten en pizza's bestellen. Verder is er een bar en snackbar aanwezig.
De camping beschikt niet over een eigen supermarkt. Op ca. 300 m van de camping bevindt zich een supermarkt, bakker, groente- en fruitwinkel en bazaar.
Barbecue mogelijkheden: barbecueën is wel toegestaan. Barbecue materiaal dien je zelf mee te nemen. Je kunt via de receptie een barbecue stel huren.

WIFI is aanwezig op de camping, en op 300 m tref je een pinautomaat.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Klaus!


Boeken op Klaus

Estivant (eenouder) verhuurt op camping Klaus bungalowtenten (Luxe bungalowtent A en B).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs