Kemp Stribrny Rybnik

7.2
Klein
Kamperen in een natuurlijke omgeving
Aan een meer in Tsjechië
Zwemmen, waterfietsen
Vlakbij een adrenalinepark

Boeken op camping Kemp Stribrny Rybnik? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN

Camping Kemp Stribrny Rybnik

 

Accommodaties op camping Kemp Stribrny Rybnik

Over camping Kemp Stribrny Rybnik, Oost-Bohemen

Camping Stříbrný rybník ligt aan een meertje in de omgeving van de stad Hradec Králové.Kemp Stříbrný rybník is een Tsjechische camping met veel voorziening, dit wordt een topvakantie. Op de camping is gratis Wifi aanwezig. De ligging van de camping aan een meer met glijbaan is super. De camping is ruim en heeft keurig goed onderhouden nieuw sanitairgebouw.

De camping ligt op de grens van natuurpark Orlice, een paradijs voor wandelaars. Er is speciaal voor skeeleraars en inline skaters een geasfalteerde route aangelegd van ruim 10 km. Ook voor fietsers is dit natuurlijk een mooi avontuur. Er zijn diverse fietsroutes, ook voor minder geoefende sportfietser. In het multi sportcentrum zijn er diverse huurmogelijkheden zoals onder andere (elektrische) fietsen, scooters, inline- of rollerskates, scooters, badminton en jeu du boules.

Op deze camping heeft Vodatent de beste plekken gereserveerd voor de luxe safaritenten. Vanuit de tent kijk je uit over het zwemmeer. Het meer is ongeveer 7 ha groot en naast zwemmen zijn er meer diverse wateractiviteiten en kun je er ook vissen. Bij kinderen is de glijbaan van ruim 60 meter lang een populaire attractie.

De camping beschikt verder over een grote air trampoline, beach volleybalveld, tafeltennistafels en een beachrestaurant. Direct naast de camping ligt Adrenaline Park Stříbrný rybník. Hier kun je tegen zeer aantrekkelijke prijzen tal van activiteiten doen. Zo zijn er onder andere diverse touwenparkoersen, klimmuur, trampolines, boogschieten, minigolf, biljarts, tafelhockey, paintball, lasso werpen en diverse activiteiten op het water.

Niet alleen op de camping is genoeg te doen. In de omgeving zijn tal van leuke uitstapjes te maken. In de omgeving heb je de steden Hradec Kralové, Pardubice en Nachod en zijn er veel leuke plaatsjes en kastelen om te bezoeken. Ben je bereid om iets verder te rijden dan zijn bekende toeristische plekken zoals Praag, het Reuzengebergte en Kutna Hora binnen een 1,5 uur aan te rijden.
Je kunt hier een rustige vakantie vieren in een prachtige natuurlijke omgeving. In de buurt kun je heerlijk zwemmen in het meer maar een bootje of waterfiets huren kan natuurlijk ook.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Kemp Stribrny Rybnik!


Boeken op Kemp Stribrny Rybnik

Vodatent verhuurt op camping Kemp Stribrny Rybnik safaritenten.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs