In het hart van de Luxemburgse Ardennen
Gezellige familicamping
Verwarmd buitenzwembad/glijbaan/peuterbad
Naast het sport- en aquapark van Wiltz

Boeken op camping Kaul? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Over camping Kaul, Luxemburg

Camping Kaul is een echt vakantieparadijs in de Luxemburgse Ardennen. Op het campingterrein vind je diverse mooie voorzieningen waaronder een groot openluchtzwembad op één van de mooiste plekjes van het het Groothertogdom van Luxemburg. Deze familiecamping ligt op loopafstand van het plaatsje Wiltz, aan de rand van een vrijetijdscentrum met allerlei voorzieningen. Deze prachtige streek is een Eldorado voor natuur- en cultuurliefhebbers - uitstapjes genoeg hier!

Je kunt als gast van de volgende voorzieningen gebruik maken: een groot openlucht zwembad met glijbaan en peuterbadje voor de allerkleinsten gelegen aan een ruime ligweide, 2 speeltuinen, een overdekte speelzaal, tennisbanen, een beachvolleybal veld en een jeu de boules baan, een Bike Park met verhuur van fietsen en een ruim aanbod van diverse fiets-, mountainbike- en wandel routes die starten op een paar minuten afstand van de camping. Behalve depeeltuin, het AquaPark en het BikePark organiseert Camping Kaul een activiteitenprogramma en amimatieprogramma gedurende de maanden juli & augustus.

Camping Kaul ligt op een steenworp afstand van het leuke Wiltz. In het hoger gelegen gedeelte van het plaatsje vind je het kasteel der Graven van Wiltz, gebouwd op een rotsplateau boven op een heuvel. Neem hier zeker een kijkje in de 'Heksentoren', waar ooit veroordeelde heksen werden vastgehouden. Op korte afstand kun je prachtig wandelen in het natuurpark Haut-Sûre, rond een mooi stuwmeer. Hier zijn een leuke musea te vinden zoals het bezoekerscentrum, gevestigd in een oude fabriek, en het ecomuseumpje op een landtong in het meer. Maak eens een overtochtje met een pontje om meteen een klein boottochtje mee te pikken. De camping is ook een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het Kasteel van Vianden en andere mooie plekjes net over de grens in België en de Duitse Eifel. En dat zo dicht bij Nederland!

Een bus- en treinstation liggem op loopafstand met verbindingen naar Vianden,Clervaux, Diekirch, Ettelbrück en Luxemburg Stad.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Kaul!


Boeken op Kaul

Vacanceselect verhuurt op camping Kaul stacaravans (stacaravan 2 slk, 3 slk).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs