Jachthaven Tineke Bakker (Marina Parcs)

Klein haventje met woonboten
Op korte afstand Amsterdam Centrum
Tramverbinding naar stadscentrum
Parkeren (€) bij jachthaven

Boek camping Jachthaven Tineke Bakker (Marina Parcs) bij:

 CHALET/HUISJE/APPT
 

Accommodaties op camping Jachthaven Tineke Bakker (Marina Parcs)

camping Jachthaven Tineke Bakker (Marina Parcs), Noord-Holland

Marina Parcs heeft in jachthaven Tineke Bakker, een kleine maar gezellige jachthaven in Amsterdam, bijzondere accommodaties voor de verhuur.

Uitzicht vanaf je terras over het water
De Havenlodges die geschikt zijn voor 4 personen liggen aan de achterkant van de jachthaven tussen de andere boten. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en in de woonkamer staat een slaapbank voor 2 personen. Verder vind je in deze luxe woonboot een kleine maar compleet ingerichte keuken en modern ingericht sanitair. De boot heeft verder een TV-aansluiting, In de jachthaven kun je gebruik maken van de WIFI.

Logeer aan de waterkant en bezoek Amsterdam
Geniet van de grote boten die langsvaren op het Amsterdam-Rijnkanaal. De perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam Centrum. Waar je ook vandaan komt en hoe je ook reist, Jachthaven Tineke Bakker is altijd gemakkelijk te bereiken. De jachthaven ligt dicht bij de Amsterdamse ringweg A10. De directe tramverbindingen naar het stadscentrum (3, 14 en 26) hebben haltes op ongeveer 15 minuten loopafstand.

De jachthaven zelf heeft geen verdere voorzieningen, tegenover de jachthaven bevindt zich Camping Zeeburg Amsterdam waar diverse activiteiten te vinden zijn. Parkeren kan aan de straat bij de jachthaven voor ongeveer € 8,- per dag.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Jachthaven Tineke Bakker (Marina Parcs)!


Aanbieders op Jachthaven Tineke Bakker (Marina Parcs)


 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs