Ile d'Offard (Flower)

7.4
Klein
direct
<b>flower campings</b> <b>Flower Campings : campings van menselijk formaat</b><br><...
Op een schiereiland aan de Loire
Bij het centrum van Saumur
Zwembad met kinderbad begin mei/eind sept.
Fiets- en wandeltochten

Boeken op camping Ile d'Offard (Flower)? Kies hier verblijf en organisatie:

 STAANPLAATSEN

Camping Ile d'Offard (Flower)

Over camping Ile d'Offard (Flower), Pays de la Loire / Vendée

Wat maakt camping Ile d'Offard zo uniek?

Dit is vooral de ligging in de Loirestreek en dan ook nog op een eiland midden in de rivier de Loire. Verder heb je vanaf de camping een mooi uitzicht over de omgeving en het mooie kasteel van Saumur, dat hoog boven de camping uitsteekt. Verder hoef je de brug maar over te steken en je zit in het leuke historische stadje met leuke restaurants, winkels en uitnodigende terrasjes. Het centrum van Saumur, de stad van kunst en geschiedenis, ligt op slechts een kwartier lopen van de camping.

Het terrein van de camping is mooi begroeid en vlak. Er is op de camping een minigolfbaan, speeltuintje en restaurant/bar. Op de camping is een nieuw zwembad.
Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Internet en WiFipunt en zone tegen betaling.

Daarnaast kun je ter plaatse fietsen huren voor een sportieve ontdekkingstocht. Op naar de beroemde Nationale Hippische School, het tankmuseum en kasteel van Saumur. Of de grotwoningen, het paddestoelenmuseum en natuurlijk de rivier de Loire... In de omgeving kun je bootjes en zeilbootjes huren. De Loire-wijn moet je onderweg beslist eens proeven.--

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Ile d'Offard (Flower)!


Boeken op Ile d'Offard (Flower)

Er zijn vele aanbieders op camping Ile d'Offard (Flower).
Estivant (eenouder) en TUI verhuren hier luxe ingerichte bungalowtenten. Stacaravans worden hier verhuurd door TUI (3-kamermobilehome, 29m2, 6 pers ) en Suncamp (stacaravans 6 pers 2 en 3 slk ). Staanplaatsen voor eigen tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.