Kleine groene camping in West-Piemonte
Niet ver van Cuneo
Fijn zwembad in hoogseizoen
Wandelen, mountainbiken

Boeken op camping Il Melo? Kies hier verblijf en organisatie:

 TENT BOEKEN

Over camping Il Melo, Piemonte

Ben je op zoek naar een camping gelegen in een prachtige groen landschap van West-Piemonte? Vanaf camping Il Melo loop je zo naar het kleine plaatsje Peveragno. Ontdek Piemonte vanaf deze camping al wandelend of pak je mountainbike. Waar ooit een boomgaard was, vind je nu deze camping op 640 meter boven de zeespiegel.
Camping Il Melo is een heel fijne, nette camping, met erg enthousiaste eigenaren die je van alles kunnen en willen vertellen over de prachtige omgeving.

De camping ligt 640 meter boven de zeespiegel en ligt aan de voet van de berg Bisalta. Rust en ruimte dat is wat deze camping uitstraalt. De camping heeft in de zomermaanden een fijn zwembad. Vanaf de camping kun je diverse natuurparken, thermen en 's winters diverse ski-stations bereiken. Ontdek de omliggende omgeving al wandelend of fietsend (sportieve fietstochten).

Op slechts een aantal km. afstand van de camping bevinden zich verscheidene parken en natuurgebieden, het Natuurpark Marguareis met het beroemde Kartuizer Klooster, de Natuurpark van de Maritieme Alpen met het Natuurcentrum voor Wolven en Mannen.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Il Melo!


Boeken op Il Melo

TUI verhuurt op camping Il Melo bungalowtenten (tent De Waard 2 slk 6 pers).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs