Huttopia Village Dieulefit

<b>Huttopia</b> Huttopia campings, campings om op te kamperen. Natuurcamping...

Boeken op camping Huttopia Village Dieulefit? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping Huttopia Village Dieulefit, Ardèche

Er is genoeg te doen op Camping Huttopia Dieulefit, voor zowel jong als oud. Denk bijvoorbeeld aan de vele kinderworkshops, mountainbiken, paardrijden of heerlijk wandelen door de prachtige omgeving van de Provençaalse Drôme, de regio die bekend staat om haar heerlijke klimaat en geweldige, met lavendel gedecoreerde, landschappen.

Ook aan de innerlijke mens is gedacht met een kaasboerderij, een wijnproeverij en een goed café-restaurant, welke is gevestigd in een mooi en gezellig houten gebouw. Kortom, genoeg te ontdekken op zowel deze camping als in de omgeving.

De camping ligt op ca. 2 km van het centrum van Dieulefit. De groene omgeving kenmerkt zich door de beboste bergen en de met lavendel gekleurde landschappen en is daarmee ideaal voor iedereen die houdt van rust, natuur en wandelen. Verder kenmerkt de regio zich door de gastronomische rijkdom aan onder andere regionale geitenkaas, truffels, honing en de vele mogelijkheden tot het proeven van wijn en olijfolie. In de omgeving van Dieulefit, op ruim een half uur rijden, liggen bekende steden en dorpen zoals Nyons, Grignan en Montélimar.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Huttopia Village Dieulefit!


Boeken op Huttopia Village Dieulefit

TUI verhuurt op camping Huttopia Village Dieulefit safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs