Het Goeie Leven

9.0
54 pl.
direct
Kindvriendelijke minicamping in Noord Brabant
Bourgonisch genieten in groene omgeving
Buitenzwembad, visvijver
Table d hôtes/ Bistro met mooi terras
Speelveld en klimheuvel
Diverse uitstapjes in omgeving
Golfen in de omgeving

Boeken op camping Het Goeie Leven? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Camping Het Goeie Leven

Over camping Het Goeie Leven, Noord-Brabant

Camping Het Goeie Leven ligt niet ver van het kerkdorp Eerde. De minicamping (54 ruime kampeerplaatsen) wordt omgeven door groen en bossen. Deze camping heeft heel wat te bieden en liefhebbers van een smakkelijk hapje kunnen zeker terecht bij de smaakvolle ingerichte Bistro. Dit is nog eens Bourgondisch genieten in Noord-Brabant. Je kunt in de Bistro van Het Goeie Leven terecht voor een kopje koffie of glas wijn maar ook voor een smaakvolle maaltijd.

Het 4,5 hectare grote terrein van Het Goeie Leven is in samenwerking met Brabants Landschap volledig volgens cultuur historische waarde ingericht.
Niet alleen de oudere gasten zullen genieten van deze kampeervakantie maar ook de jongste bezoekers. Er is door Het Goeie Leven een leuke boswandeling, voor jong en oud, uitgezet door de Eerdse bossen. Je kunt leuke opdrachten onderweg doen en je leert er ook nog wat van! Het hele kampeerterrein is autovrij, wel zo kindvriendelijk.

De voorzieningen op camping Het Goeie Leven zijn uitgebreid. Een volledig nieuw en modern sanitair gebouw met gezinsdouches. Voor de jongste bezoekers een natuurlijk aangelegd speelterrein met klimheuvel, klauterbuis, trampoline en speel- voetbalveld. Een buitenzwembad, lekker verwarmd door een houtgestookte Storvatt kachel. Een winkeltje met diverse streekproducten. Buurtsuper in de molen op loopafstand. Table d'hote voor kampeerders in het hoogseizoen.

Er zijn vele activiteiten zowel op de camping als in de directe omgeving. Bij de toegangsweg van Het Goeie Leven ligt een grote visvijver. Hier kun je je eigen visstekkie reserveren. Gedurende het hele jaar is het zowel voor kampeerders als voor passanten mogelijk om in de eigen kaaskeuken onder begeleiding van `oma Rietje` kaas te maken. Tijdens deze workshop van één dagdeel zie je hoe je van melk kaas maakt. Deze leuke en leerzame activiteit is geschikt voor jong en oud en natuurlijk mag er ook geproefd worden.
Verder kun je bij de buren de imkerij bezoeken of bezoek de boerderij De Glorie.

Liefhebbers van mooie wandel- of fietsroutes kunnen hier hun hart ophalen. Er zijn diverse routes en wil je nog sportiever, er zijn zes mountainbikeroutes door de Meierij die onderling verbonden zijn.
Eerde is een mooi Brabants kerkdorp dat centraal ligt in de driehoek van Veghel, Schijndel en st.Oedenrode. Grenzend aan de dorpsrand van Eerde ligt recreatiegebied Vlagheide. Vlagheide is de poort naar het Nationaal landschap: Het Groene Woud. Het Groene Woud ligt in het hart van Brabant, in de stedendriehoek Tilburg, Eindhoven en 's-Hertogenbosch. De camping ligt slechts acht km van Natuurgebied de Maashorst. Natuurgebied De Maashorst ligt in de gemeenten Bernheze, Landerd, Oss en Uden en met 3.500 hectare aan pure natuurpracht is het een echte uitdaging om te ontdekken. Voor de kinderen zijn er diverse binnenzwembaden in de omliggende gemeenten.

Het Goeie Leven
Vlagheide 8b
5466 PZ Eerde (Veghel)
0413 - 310 171

Email: info@hetgoeieleven.nl


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Het Goeie Leven!


Boeken op Het Goeie Leven


 

Bekijk prijs bij:

...