Hampen Sø

6.0
Klein
800 m
Gezellige gezinscamping
Activiteiten voor jong en oud
Attractiepark LEGOLAND op ca. 40 km
Logeren in mooie chalets

Boeken op camping Hampen Sø? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Over camping Hampen Sø, Midden-Jutland

3-Sterrencamping Hampen So is een oase van rust, niet ver van Legoland. De camping ligt 800 m, verwijderd van het meer van Hampen. Op camping Hampen Sø in Hampen ben je één met de natuur, ga je vissen of zwemmen in een idyllisch meertje en maak je eindeloze wandelingen. Hier kom je na een actieve dag weer helemaal tot rust.

Waarom zou je naar deze camping gaan? Omdat het op slechts 700 meter ligt van het mooie meer van Hampen. Op het meer kun je heerlijk varen met een bootje en er kan ook gezwommen worden. Verder vind je op de camping een fijn zwembad, springkussens en een leuke recreatieruimte. Op de camping vind je ook een supermarkt, een recreatieruimte en een restaurant. De perfecte camping voor diegene die van het echte buitenleven houdt. Terwijl het levendige LEGOLAND maar 35 kilometer ten zuiden van de camping ligt. Geniet van mooie wandelpaden, waaronder een bijzonder mooie wandelroute over de oude spoordijk tussen Funder en Ejstrupholm, dicht bij de camping.

En wil je iets meer weten over de Vikingen van vroeger? In de buurt van Hampen zijn oude Viking grafheuvels te bewonderen.
De chalets hebben een complete make-over gehad en zijn nu hip en in typisch Scandinavische stijl ingericht.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Hampen Sø!


Boeken op Hampen Sø

TUI verhuurt op camping Hampen Sø chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs