Boeken op camping Gut Kalberschnacke? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping Gut Kalberschnacke

Over camping Gut Kalberschnacke, Nordrhein-Westfalen / Eifel / Sauerland

Middenin natuurgebied Ebbegebirge ligt deze uitstekend verzorgde viersterren camping idyllisch op een heuvel. De camping wordt door de ANWB met een 8,7 beoordeeld en dat is niet zomaar; vanuit de tent heb je een uniek uitzicht op de groene, bosrijke omgeving en de Listersee.

De camping ligt aan de Listersee, waar je o.a. heerlijk kunt zwemmen, roeien en surfen. Niet ver van de camping liggen gezellige en karakteristieke stadjes zoals Olpe en Attendorn. Camping Gut Kalberschnacke biedt modern sanitair met gratis warme douches.

Voor jong en oud is er o.a. een avonturenspeeltuin, sportvelden, sauna en tennisbanen.

Er is veel te doen in de omgeving van camping Gut Kalberschnacke. Zo is de Biggesee een grote trekpleister en zijn er op en rond het meer tal van mogelijkheden voor leuke activiteiten zoals zwemmen, roeien, zeilen en natuurlijk vissen. Maar ook stadjes Attendorn en Olpe zijn een bezoek meer dan waard met hun gezellige en gastvrije sfeer.

De kinderen weten niet wat ze zien als de grootste druipsteengrotten van Duitsland bezoeken. Een week vliegt voorbij in Sauerland!

Deze Estivant Vakantie in Sauerland op camping gut Kalberschnacke is het meest geschikt voor eenoudergezinnen met kinderen van 4 t/m 18 jaar.
Op camping Gut Kalberschnacke staan de tenten van Estivant op een heuvel met fantastisch uitzicht op de Listersee en mooie omgeving.
In Sauerland heeft Estivant een gezellig terras waar iedereen altijd van harte welkom is.--

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Gut Kalberschnacke!

Locatie camping Gut Kalberschnacke, Nordrhein-Westfalen / Eifel / Sauerland

GPS: 51.0718, 7.8163
±274 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo


Boeken op Gut Kalberschnacke

Estivant (eenouder) verhuurt op camping Gut Kalberschnacke bungalowtenten (Bungalowtenten 4x4 en 5x5 eenoudergezinnen met kinderen 4 t/m 18 jaar.).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs