Nabij Avignon
Elke ochtend verse broodjes
Omringd door olijfbomen en wijngaarden
Multisportveld
Fietsen naar Mont Ventoux
Franse markten in Châteauneuf de Gadagne
Dagje Cote d'Azur is prima te doen
Tennisbaan

Boeken op camping Fontisson? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS

Over camping Fontisson, Provence-Alpes

Midden in de Provence vind je camping Fontisson, op iets meer dan 10 kilometer van Avignon. In Frankrijk kan je de kwaliteit van de regio vaak aflezen aan de straat markten die in de buurt zijn. Op Camping Fontisson zal je geen tekort hebben aan deze straatmarkten! Rondom het dorpje Chateauneuf de Gadagne, waar de camping aan ligt, zijn namelijk talloze markten te vinden.

Heb je genoeg van de lokale producten? Dan zit je zo in een van de mooiste steden van de Provence; Avignon. Beleef hier de historie van het oude Frankrijk en het katholicisme. Of wat dacht je van een uitdagende fietstocht? Het is een stukje rijden maar je bent zo bij de Mont Ventoux. Er zijn natuurlijk ook een hoop mindr uitdagende fietstochten in deze regio.

Op de camping zelf is ook voldoende te doen. Zo is er een fijn zwembad met klein peuterbadje, hier wordt regelmatig aquagym gegeven in het hoogseizoen. Bij het zwembad is ook een animatieprogramma in het hoog seizoen. Let wel op: bermudas en lange zwembroeken mogen niet in het zwembad, neem dus een kleine zwembroek mee.

Voor de kinderen is er verder een klein speeltuintje en een opblaasbaar springkasteel. Ook hebben ze een multi-sport veld en een tennisbaan.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Fontisson!


Boeken op Fontisson

TUI verhuurt op camping Fontisson stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs