FKK Istra Sunny Camping

7.7
SuperXL
aan zee
FKK camping, uitsluitend naturisten
Hoogseizoen diverse activiteiten

Boeken op camping FKK Istra Sunny Camping? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN
 TOURCARAVAN BOEKEN

Camping FKK Istra Sunny Camping

Over camping FKK Istra Sunny Camping, Istrië

Een mooie naturistencamping in de regio Istrië. FKK Camping Istra Naturist Funtana ligt in 49 ha heuvelachtig land met verschillende soorten bomen en kleine bosjes waarbij je op verschillende grote terrassen genieten kan van de omgeving. De campingfaciliteiten van camping Istra omvatten diverse restaurants, supermarkt, minimarkt, buffet, strandbar, internethoek, een plaats waar men baby’s verschonen kan, toiletgebouwen die ook voor gehandicapten toegankelijk zijn.

Dit is een prettige camping voor families. Deze camping heeft kwaliteitscertificaten van ADAC en BNF en behoort tot een van de beste campings van Kroatië. Gratis WiFi punt.

De camping ligt aan een ca. 2 km lang rotsstrand, kinderstrand, kiezeldeel, stenen ligplaatsen en een eigen hondenstrand.
Er is tennis, verhuur van fietsen, verschillende balsporten, midgetgolf, tafeltennis, levende muziek, kinderspeelplaats, animatie, miniclub, tentoonstellingen, folklore uitvoeringen, verhuur van boten, jeu de boule, er is een sportcentrum, en in de groene lagune verderop (ca. 3 km) golf, zeilen, surfen, duiken, en paardrijden.

In het hoogseizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd. Er worden door het animatieteam sportwedstrijden georganiseerd en voor de kinderen is er een miniclub.
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping FKK Istra Sunny Camping!


Boeken op FKK Istra Sunny Camping

Gebetsroither verhuurt op camping FKK Istra Naturist Funtana stacaravans (Stacaravan A 4+2p, B 4+1p), tourcaravans (Tourcaravan 4+1p airco).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs