Ferienpark Markgrafenheide

7.8
SuperXL
aan zee
Camping direct aan de Oostzee
Direct aan zandstrand Noord-Duitsland
Buiten- en binnenzwembad (sauna)
Haven van Warnemünde
Animatie jong en oud in hoogseizoen
Fietsverhuur, Tennis Squash

Boeken op camping Ferienpark Markgrafenheide? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Camping Ferienpark Markgrafenheide

Aanbiedingen en specials op camping Ferienpark Markgrafenheide:

Over camping Ferienpark Markgrafenheide, Mecklenburg-Vorpommern

Camping Markgrafenheid ligt perfect. Vanaf de camping loop je via de duinen direct een van de mooiste stranden van Noord Duitsland op. De camping ligt vlakbij Rostock.

Deze camping staat voor natuur, cultuur, zon en zee. Op de camping kun je tennissen, squashen. Deze camping is niet alleen leuk in het voorjaar of zomer. Ook in de herfst is het heerlijk om hier te verblijven, maak samen met je gezin een heerlijke strandwandeling.

Opvallend is de relaxte sfeer op het terrein van camping Markgrafenheide. De kampeerplaatsen liggen deels onder de bomen, maar er zijn ook plaatsen met wat minder schaduw. Voor wie dat wil, zijn er ook leuke bungalows of vakantiehuizen met veranda en terras.
De cocktailbar in de openlucht is een geliefd ontmoetingspunt.

In de omgeving van camping Markgrafenheide is van alles te zien: de levendige haven van Warnemünde, waar gigantische cruiseschepen uit de hele wereld afmeren of de oude Hanzestad Rostock met zijn parken en barokke gebouwen. Er zijn verschillende veerdiensten met de boot tussen Warnemünde en Rostock en de tussengelegen plaatsen aan het water van de baai waar ook Markgrafenheide aan ligt. De bosrijke omgeving nodigt zeker ook uit om te wandelen en te fietsen.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Ferienpark Markgrafenheide!


Boeken op Ferienpark Markgrafenheide

Suncamp verhuurt op camping Ferienpark Markgrafenheide chalets,bungalows of appartementen (Bungalow Warnemünde), staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs