Gezellige familiecamping
Aan de oever van het meer
Verwarmd zwembad met pierebadje
Uitgebreid sportpark
Bezoek de ruïnes, kastelenTempeliers

Boeken op camping Farigoulette? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Farigoulette, Provence-Alpes

Kamperen in de Provence bij het plaatsje St. Laurent-duVerdon? Niet alleen op de camping Farigoulette zelf, maar ook in de directe omgeving is er voor jong en oud veel te beleven!
5 Sterren-Camping La Farigoulette ligt in het hart van een pijnboombos aan de rand van het meer van St Laurent du Verdon. Ligging op ca. 1 km afstand van het centrum van St. Laurent du Verdon. Te midden van de Gorges du Verdon kun je samen met je gezin genieten van een natuurvakantie.

Op de camping vind je een restaurant voor gezellige avondjes, een snack, een bar, een zwembad en kinderbad, midgetgolf, tafeltennis en speeltoestellen en vlakbij vind je allerlei sportieve activiteiten.Voor kinderen en tieners organiseert camping Farigoulette verschillende leuke activiteiten.

Het meer van Saint Laurent du Verdon biedt activiteiten die je met gezin of vrienden kunt doen. Je kunt kano’s en waterfietsen huren om de hoge en lage rivierengten te ontdekken waar ook een prachtig wandelpad langs loopt.

Ontdek ook onze prachtige streek: de Gorges du Verdon, de dorpen Riez, Moustiers en zijn aardewerk museum, het meer van Ste-Croix en het prehistorische museum van Quinson, etc.--

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Farigoulette!


Boeken op Farigoulette

Vacanceselect verhuurt op camping Farigoulette stacaravans (stacaravan 4 pers A/C, 6 pers. A/C).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs