Esponella

7.6
direct
Kleinschalige camping
Diverse (sport)activiteiten
2 buitenbaden en kinderbad
Rustig gelegen aan rivier

Boeken op camping Esponella? Kies hier verblijf en organisatie:

 TENT BOEKEN

Over camping Esponella, Cataluña

Camping Esponella ligt iets meer landinwaarts waar het landschap iets meer glooiend gaat worden. Lekker rustig gelegen aan een riviertje waar gevist kan worden en natuurlijk een kanotochtje is mogelijk (kayaks te huur). Op de camping kun je heerlijk eten in het restaurant, je dagelijkse boodschappen kunt doen, midgetgolfen, tafeltennissen, volleyballen,tennissen of lekker zwemmen in het zwembad. Het woord vervelen kent men hier niet. Een fietstochtje naar het mooie dorpje Besalu is ook een aanrader.

De camping biedt een uitgebreid animatieprogramma voor kinderen in het hoogseizoen. Schuimpartijen, springkasteel, disco, gerenoveerde speeltuin zandbak, mini-golf, tafeltennis.

Voor natuurliefhebbers is het meer van Banyoles met zijn legenden en zijn 8km omtrek ideaal voor een wandeling of een fietstochtje. We zitten op nauwelijks 20km van het Museum van Dali in Figueres en op 15km van het middeleeuws dorp van Besalú. Op 25km vind u de Joodse nederzetting van Girona en op 30 km van vulkaneneroute van de Garrotxa.

De camping is het hele jaar geopend.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Esponella!


Boeken op Esponella

TUI verhuurt op camping Esponella bungalowtenten.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs