Domaine du Golfe de Saint Tropez

Mini
3500 m
Kleine, gemoedelijke camping
Zwembad en bubbelbad
Niet ver van Saint Tropez

Boeken op camping Domaine du Golfe de Saint Tropez? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Camping Domaine du Golfe de Saint Tropez

 Geef hier jouw beoordeling

Over camping Domaine du Golfe de Saint Tropez, Côte d'Azur

Camping Domaine du Golfe de Saint Tropez is een rustige en kleine camping, gedeeltelijk autovrij. Het is hier heerlijk ontspannen aan het zwembad of in het bubbelbad, of aan de op enkele kilometers verder gelegen stranden. De camping ligt tussen het dorpje Grimaud en het havenstadje Port Grimaud in. Het centrum van Saint Tropez ligt op 10 km afstand.

Zwemplezier
Het zwembad heeft onder anderen bubbelbaden en een klein kinderbadje. Daarnaast zijn natuurlijk de mooie stranden aan de Middellandse Zee fantastisch. Op 5 kilometer van deze kleinschalige camping liggen de eerste mooie stranden.

Eten in Zuid-Frankrijk op de camping
Het restaurant heeft diverse eenvoudige gerechten op de kaart. Uiteraard kun je ook zelf koken, misschien wel met ingrediënten die je zelf vers op een van de marktjes hebt gekocht. Misschien wel een heerlijke vissoep, dat wordt smullen! Daarna fijn nagenieten op je eigen terras met een lekker wijntje uit de streek.

Mooie kleine plaatsjes
Grimaud bestaat enerzijds uit een klein pittoresk dorpje op een heuvel en anderzijds uit een moderne plezierhaven en appartementen. Natuurlijk zal een bezoek aan Saint Tropez op je verlanglijstje staan om daar te flaneren langs de haven met enorme plezierjachten. Even wegdromen misschien? Iets verder ligt de gezellige badplaats Sainte Maxime, ook met prachtige zandstranden. Ga eens naar een van de marktjes in de buurt. De gezellige sfeer, de heerlijk verse producten, maar ook de ontspannen plaatselijke bevolking, geven vooral in het laagseizoen een speciaal cachet aan het dagelijkse leven.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Domaine du Golfe de Saint Tropez!


Boeken op Domaine du Golfe de Saint Tropez

Vacanceselect verhuurt op camping Domaine du Golfe de Saint Tropez stacaravans (Stacaravan Athena 2 slk airco).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs