Domaine de la Catinière

8.0
90 pl.
7000 m
<b>Sites et Paysages</b> Sinds 30 jaar zet Sites et Paysages zich in voor een andere ...
Gastvrije kleine gezinscamping
Fijn zwembad
Kindvriendelijk, luchtkasteel, kinderboerderij
Brug van Normandie op 7 km

Boeken op camping Domaine de la Catinière? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Camping Domaine de la Catinière

Over camping Domaine de la Catinière, Normandië

De klein groene camping Domaine de la Catinière is, gelegen in Normandië, in een groen dal vol fauna en flora en is een ideale plek om vakantie te vieren. Je bent binnen enkele minuten met de auto in Honfleur. De camping respecteert de natuurlijke omgeving. De camping heeft plekken voor campers, gemeubileerde stacaravans van 2 tot 6 personen en je kunt zelfs logeren in een Ton geschikt voor 3 personen.


Voor kinderen is deze camping een feest: een zwembad van 16 bij 7 meter, een plonsbad, waterglijbanen en waterballen om in te lopen. Verder zijn er een trampoline en een kinderboerderij. En dat alles in het hoogseizoen onder professionele begeleiding.

Om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken vind je de volgende voorzieningen op deze gastvrije camping: supermarkt met iedere ochtend vers brood, een bar met terras, een restaurant waarbij gerechten ook meegenomen kunnen worden, verwarmde sanitaire voorzieningen, speciale sanitaire voorzieningen voor kinderen en gehandicapten, Wifi (€) op de hele camping en extra entertainment op avonden in het hoogseizoen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Domaine de la Catinière!


Boeken op Domaine de la Catinière

ViaLora verhuurt op camping Domaine de la Catinière stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs