Do Mi Si La Mi

8.6
Middel
aan zee
Camping op schiereiland Quiberon
Strand op 100 meter
Watersport, wandelen, fietsen, vissen
Goed restaurant op de camping
Animatie in het hoogseizoen
Carnac op 20 km.

Boeken op camping Do Mi Si La Mi? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS
 STAANPLAATSEN

Aanbiedingen en specials op camping Do Mi Si La Mi:

Over camping Do Mi Si La Mi, Bretagne

Camping Do Mi Si La Mi is gelegen op het schiereiland Quiberon, aan de rand van het gelijknamige stadje en in de nabijheid van Carnac. De zee ligt tegenover de camping, dus een ideale bestemming voor een fijne strandvakantie.

Do Mi Si La Mi is een fraai aangelegde, groene camping die uitnodigt tot rust en ontspanning. In de baai van Quiberon komen watersportliefhebbers, vissers en wandelaars zeker aan hun trekken! WiFi tegen betaling. In het hoogseizoen is er een animatieprogramma voor kinderen.

Je boodschappen doe je in de grote campingwinkel, ook buitenlandsekranten, ansichtkaarten en campinggas zijn hier verkrijg baar. Het restaurant op Do Mi SI La Mi heeft een ruime keuze en verwent haar gasten graag. Verder vind je op de camping een wasserette en een televisieruimte. Kinderen kunnen heerlijk ravotten met hun vriendjes en spelen in de speeltuin. Hier zijn leuke speelatributen zoals een springkussen en opblaasspellen. Voor kinderen worden er regelmatig leuke workshops op camping Do Mi Si La Mi aangeboden.
Sportieve kampeerders kunnen zich tijdens hun vakantie in Frankrijk uitleven op het multisportterrein of een balletje gooien op de jeu de boulesbaan. Jong en oud zal zich hier vermaken. Naast de leuke bezigheden van het animatieteam is en mascotte Dragolo ook van de partij! Kamperen in Bretagne is fantastisch.

Op deze camping kun je logeren in luxe ingerichte stacaravans, deze worden verhuurd door Suncamp Holidays.
( voor informatie/prijzen en beschikbaarhied camping Do Mi Si La Mi zie boven )

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Do Mi Si La Mi!


Boeken op Do Mi Si La Mi

Suncamp verhuurt op camping Do Mi Si La Mi stacaravans (stacaravan Louisiane Grand Comfort), staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs