Des Prairies d'Auvergne

72 pl.
Charmecamping met ruime kampeerplaatsen
Rust, ruimte maar ook actieve vakantie
Zwembad, hoogseizoen met badmeester
Ontdek de Auvergne, Puy de Dome
Avonturenpark Vulcania bezoeken
Broodservice, kleine snack, fris en ijs
Wifi bij receptie
Wandelroutes

Boeken op camping Des Prairies d'Auvergne? Kies hier verblijf en organisatie:

 

Accommodaties op camping Des Prairies d'Auvergne

Over camping Des Prairies d'Auvergne, Auvergne

De groene camping Des Priaries d'Auvergne heeft een centrale ligging in Frankrijk. Deze kleine groene camping in de Auvergne heeft veel te bieden. De kampeerplaatsen zijn ruim en de eigenaars doen er alles aan om hun gasten een fijne vakantie te bezorgen. Vanaf de camping kun je veel leuke uitstapjes maken. De actieve kampeerder kan zich uitleven op het voetbalveld, het rugbyveld of basketbalveld. Verder kunnen zij ook een balletje slaan op de tennisbaan of een balletje leggen op de jeu de boules baan. Deze gemeentelijke sportvelden, een visvijver en het zwembad bevinden zich allemaal in la base de loisirs "Les Prairies" en zijn vrij toegankelijk voor de gasten van camping Des Prairies d'Avergne.

Het dorp Sauxillanges ligt op loopafstand. Hier vind je enkele gezellige restaurantjes, een winkel voor je dagelijkse boodschappen en een VVV. Mocht je honger hebben na een dagje aan het zwembad dan kun je op de camping terecht voor een kleine snack, frisdrank of een ijsje. Bij de receptie kun je dagelijks vers brood bestellen. Bij de receptie kun je ook je mail ophalen want de Wifi is hier aanwezig. Ook kun je bij de receptie terecht voor diverse wandelroutes. Kortom deze kleine Franse camping is een fijne plek voor kampeerders die rust zoeken maar ook voor de actieve kampeerder.

De Auvergne met de fantastische natuur, de vulkanen, middeleeuwse kerkjes heeft een prettig meditterraan aanvoelend klimaat. Niet ver van camping Des Prairies d'Auvergne liggen twee bijzondere natuurparken, het Parc Naturel Regional des Volcans d'Auvergne (Puy de Dome) en Parc Naturel Regional Livradois-Forez. De wandelaars, fietsers en mountainbikers kunnen hun hart ophalen op de bekende berg Puy de Dome. Het is 30 minuten naar Clermont Ferrand de hoofdstad van het departement Puy de Dome.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Des Prairies d'Auvergne!


Boeken op Des Prairies d'Auvergne

Actif en Creuse verhuurt op camping Des Prairies d'Auvergne bungalowtenten (Kampeertenten van Actif en Creuse).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs