Klein groene familiecamping, rust, ruimte
Ligging in regionaal natuurpark Perigord/Limousin
Verwarmd zwembad
Zwemplas met zandstrand op 800 m.
Uitgebreide wandelpaden en fietsroutes
Glooiend landschap, redelijke fietsconditie
Golven, paardrijden, kanoën,
Historische steden/dorpjes, kinderactiviteiten

Boeken op camping Des Alouettes? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Over camping Des Alouettes, Limousin

Hartelijk welkom op Camping des Alouettes ! Een groene lichtglooiende camping met mooi verwarmd zwembad in de Limousin.
Camping Des Alouettes is een mooie kleine familiecamping (7O kampeerplaatsen) en ligt in het regionale natuurpark Périgord-Limousin op 25 km ten westen van Limoges. Hier kun je genieten van een heerlijk stuk Frankrijk, waar rust, ruimte, natuur en gastvrijheid vanzelfsprekend zijn.

Door de ontspannen sfeer op de camping zal men zich snel thuis voelen.Hier staat gastvrijheid voorop zodat je een onbezorgde kindvriendelijke vakantie hebt en volop kunt genieten van al het moois dat deze streek te bieden heeft. Op de camping bevindt zich een verwarmd zwembad van 80 m2. Het zwembad is open vanaf 1 mei tot 30 september en bestaat uit een dieper deel tot 1,55 meter water en een ondieper deel met 10 tot 30 centimeter water voor kleine kinderen. Lekker plonsen vooral alle leeftijden!

Verder kun je op het gezellige terras genieten van een lekker drankje of ijsje. Twee dagen van de week kun je eventueel aanschuiven voor een gezamenllijke maaltijd. Op de camping is een internetcounter maar ook een draadloos netwerk (WiFi) aanwezig.

De prachtige omgeving van het regionale natuurpark kan direct vanaf de camping verkend worden via gemarkeerde wandelpaden. Ook kun je met de fiets op pad over de landelijke wegen. Of met de auto naar een van de vele bezienswaardigheden. Vergeet niet af en toe te stoppen onderweg om te genieten van het landschap en de natuur.

Camping des Alouettes ** heeft 70 kampeerplaatsen op 3 hectare en ligt aan de bosrand, uitkijkend over de weilanden. Het campingterrein is licht glooiend. De plaatsen zijn minimaal 150 m2 en voorzien van elektriciteits- en waterpunten. De auto parkeer je bij caravan of tent. Bezoek ook het gezellige terras op camping Des Alouettes voor een hapje of drankje. Er worden ook regelmatige BBQ avonden georganiseerd.

Camping Des Alouettes verhuurt behalve staanplaatsen ook volledig ingerichte bungalowtenten (4 bedden) een bijzettentje mag gratis bijgeplaatst worden. en luxe stacaravans (2 slaapkamers 4-6 pers. en 3 slaapkamers 6-7 pers.)

De Nederlandse Eigenaren ontvangen hun gasten graag op Camping des Allouettes.--

Camping des Alouettes
1, Les Alouettes
87310 Cognac-la-Forêt
Frankrijk

Tel. +33 555 03 26 93
Email: info@camping-des-alouettes.comVia Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Des Alouettes!


Boeken op Des Alouettes


 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs