Verblijf op een groene camping
Ontdek de Elzas
Wijnen en Flammkuchen
Straatsburg, historisch centrum
Gezellige familiecamping
3 km van Straatsburg

Boeken op camping De Strasbourg? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping De Strasbourg, Alsace (Elzas)

Midden in de natuur en op minder dan 10 min van het historische centrum van Straatsburg. Dit is Elzas met een likje historie en cultuur. Deze groene camping is volledig gerenoveerd en de ideale plek om Straatsburg te bezoeken maar ook om de Elzas te ontdekken.

De camping is kleinschalig en heeft diverse voorzieningen. De camping heeft een verwarmd mooi zwembad (seizoen open). Ontspan op de ligstoelen rond het zwembad na een dag stadsbezoek.

Het restaurant is in het hoogseizoen geopend en je vindt wifi in het centrale gebouw. s'Morgens kun je verse broodjes afhalen op bestelling. Verder geeft de receptie van deze mooie camping alle informatie over de regio.

Op Camping de Strasbourg vind je talloze services voor een verblijf met 100% comfort het hele jaar door. Er is een gezellig ontmoetingscentrum, volledig nieuw en het hele seizoen open. Drink hier op je gemak een kop koffie, lees een boek over de regio, doe een spelletje, kijk tv. Bij de receptie zijn fietsen te huur om op ontdekking te gaan in Straatsburg.

In de buurt van het ontmoetingscentrum ligt een recreatieruimte met een zwembad, een volleybalveld en een jeu de boule baan.

Ga op pad vanaf de camping en volg één van de talloze wandel- en fietstochten in de mooie omgeving.

Ontdek de Elzas en begin met een bezoek aan Strasbourg (Straatsburg). Ontdek de historische en gastvrije sfeer. De wijk La Petite France met de vakwerkhuizen en kleine straatjes, bewonder de Notre-Dame een indrukwekkende kathedraal midden in het centrum.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping De Strasbourg!


Boeken op De Strasbourg

Op camping De Strasbourg wordt accommodatie aangeboden door verschillende organisaties.
Stacaravans worden hier verhuurd door De Jong Intra en TUI. Verder verhuren De Jong Intra en TUI op deze camping , en .