Autovrije camping in bossen
Kindvriendelijk kampeerterrein, autovrij
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Hoogseizoen regelmatig animatie

Boek camping De Ruimte bij:

camping De Ruimte, Flevoland

Camping de Ruimte, de naam zegt het al, volop ruimte. Een camping midden in het oudste bos van Flevoland. Deze mooie gezinscamping ligt in het oudste bos van Flevoland. De ruime kindvriendelijke staanplaatsen liggen op open plekken in het bos. Of je nu kiest voor een beschutte plek aan de bosrand of een lichte staanplaats aan een groter veld: ’s ochtends word je sowieso gewekt door de vogels.

De camping is bij uitstek geschikt voor mindervaliden.
De paden zijn geasfalteerd om de hele camping zo toegankelijk mogelijk te maken voor rolstoelgebruikers. Niet alleen het sanitair, maar ook de speeltoestellen zijn geschikt voor kinderen met een beperking. Dat zie je vooral bij de waterspeelplaats en de zandbakken, die volledig rolstoeltoegankelijk zijn. Bovendien zijn bijna alle denkbare hulpmiddelen ofwel aanwezig op de camping, ofwel op aanvraag te huur. Denk bijvoorbeeld aan tandems, elektrische rolstoelbakfietsen, tilliften en/of hoog-laagbedden.

Waterpret op en rond de camping.
De ligging tussen Dronten en Kampen maakt deze camping de perfecte uitvalsbasis voor gasten die van zowel natuur als cultuur houden. In de omgeving van de camping kun je fijn wandelen en fietsen.

Op korte afstand ligt het Drontermeer, een van de randmeren rondom Flevoland. Het Drontermeer gaat ten noorden over in het Ketelmeer en ten zuiden in het Veluwemeer. De randmeren zijn, met hun heldere zwemwater en schone, rustige zandstrandjes, een ideale bestemming voor een dagje aan of op het water. De watersportmogelijkheden zijn er eindeloos, maar je kunt er ook heerlijk zwemmen. Het water wordt geleidelijk dieper; ook jonge kinderen kunnen hier dus lekker spelen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Ruimte!


Aanbieders op De Ruimte

ACSI/EuroCampings verhuurt op camping De Ruimte bungalowtenten, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs