Kleinschalige groene camping
Glamptenten boeken
Outdooractiviteiten
Wandelen, fietsen, mountainbiken

Boek camping De la Gileppe bij:

 SAFARITENTEN

camping De la Gileppe, Ardennen

Op camping de la Gileppe in de Belgische Ardennen kun je genieten van een fijne vakantie in een perfecte omgeving. Gelegen, midden in het natuurgebied de Hoge Venen, betekent als snel dat je hier een actieve vakantie gaat beleven. Vergeet dus je wandelschoenen niet in te pakken want er zijn vele uitdagende wandelroutes. Ook de sportieve fietser zal hier de nodige uitdagingen vinden. En wat dacht je van een leuk touwparcours bij het stuwmeer?

Op de camping diverse buitensportactiviteiten
In de directe omgeving worden diverse leuke activiteiten aangeboden. Mountainbiken, wildwatervaren of misschien zelfs een ruige kloventocht.

Op de camping zelf vind je een gezellig Belgisch café-restaurant. Misschien begin je hier je vakantiedag wel met een lekker ontbijt, maar ook voor een lunch en diner ben je hier aan het goede adres. Ben je liefhebber van een Belgisch biertje? Ook dan hoef je de camping niet af want er is een uitgebreide bierkaart.

Genoeg te doen en te zien
In de omgeving van Camping de la Gileppe zijn veel interessante uitstapjes te maken. Zo ligt Spa, met het Circuit Spa – Francochamps, waar de jaarlijkse Formule 1 Gran Prix wordt gereden op 20 minuten rijden. Verder is een bezoekje aan de Grotten van Remouchamps of Luik zeker de moeite waard.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De la Gileppe!


Aanbieders op De la Gileppe

Vodatent verhuurt op camping De la Gileppe safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs