Kleine groene camping aan rivier Amblève
Autovrij en kinvriendelijk
Bar met terras
Mooie ruime kampeerplekken
Wandelen, fietsen
Watervallen van Coo
Malmedy, Spa

Boek camping De La Cascade bij:

camping De La Cascade, Ardennen

Op korte afstand van de watervallen van Coo, in de Belgische Ardennen, ligt camping De la Cascade. Het drukke plaatsje Coo heeft behalve watervallen ook leuke restaurants met gezellige terrasjes. Deze autovrije camping is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Dit kan al wandelend maar ook sportieve fietsers kunnen hier hun hart ophalen.

Kinderen kunnen urenlang aan de oevers van de rivier de Amblève spelen
Dammetjes bouwen, kajakken of vissen dat kun je allemaal tijdens je vakantie op deze Belgische camping. Met je nieuwe vriendjes een potje voetbal en daarna broodjes bakken op het kampvuur. Terwijl de kinderen zich vermaken kunnen de ouders genieten van een Belgisch biertje aan de bar. Ook visliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, gooi je hengel uit en vang een forel.

De Ardennen verken je het beste wandelend of fietsend
De Ardennen liggen op korte afstand van Nederland. Je waant je dus al snel in een andere wereld met uitgestrekte bossen, heuvels en kleine charmante dorpjes. Op korte afstand van de camping liggen de watervallen van Coo in het dorpje Coo. Verder zijn er eindeloze fiets- en wandelpaden om de hele regio te kunnen verkennen. De charmante stad Malmedy ligt slechts 15 kilometer van de camping. In en rondom Malmedy is van alles te zien en te de doen. De kathedraal maar ook het Malmundarium (klooster) is een bezoek waard. En ook niet ver van de camping ligt de plaats Spa met de wereldberoemde ThermenVia Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De La Cascade!


Aanbieders op De La Cascade

Geardropper verhuurt op camping De La Cascade basic glamping.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs