Glamping op de Veluwe (luxe Kampeer Cabins)
Fijne familiecamping
Zwembad met kinderbad en terras
Mooie verhuuraccommodaties

Boeken op camping De Koerberg? Kies hier verblijf en organisatie:

 TENT BOEKEN
 SAFARI-LODGETENT MET
 DOUCHE/WC BOEKEN
 STACARAVAN BOEKEN
 CHALET OF HUISJE
 BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Over camping De Koerberg, Gelderland/Veluwe/Achterhoek

Camping en bungalowpark De Koerberg op De Veluwe, met kampeerplaatsen, bungalows, trekkershutten en vaste staanplaatsen, is in het voorjaar van 2010 overgenomen door Molecaten. De ligging van De Koerberg is fantastisch. Het aangrenzende Zwolse bos, de natuur- en heidegebieden 'de Renderklippen' en 'de Dellen' en de Veluwe zijn dé grote trekpleisters. Tijdens de warme zomerdagen bieden het zwembad op het park en het nabij gelegen Heerderstrand verkoeling en waterpret.

Molecaten Park De Koerberg, nabij uitgestrekte heidevelden, bossen en de IJsselvallei, is een park met de nodige faciliteiten. 's Ochtends vers gebakken brood, overdag zwemmen, eropuit met de fiets, buiten spelen, en 's avonds lekker uit eten en gezellig bowlen.

Molecaten Park De Koerberg is erg geschikt voor gezinnen met kinderen. Zij zullen zich bij 'Kinderfun' erg goed kunnen vermaken tijdens het knutselen, een spannend bosspel of het meeleeftheater van Ka en Mo! Uiteraard zijn ouders hierbij ook van harte welkom, zodat als gezin van de vakantie genoten kan worden! Dit kan ook tijdens 'Top entertainment' in de vorm van een leuke show, theatervoorstelling, musical waarin zelf een rol gespeeld kan worden of tijdens de 'Natuuractiviteiten'.

In de omgeving van Molecaten Park De Koerberg is veel te doen, te zien en te beleven. Struinen door het aangrenzende bos, eindeloos alle fietsknooppunten met elkaar verbinden, een kanotocht door de Wieden of een dagje plezier in de bekende of minder bekende attractieparken (Tip: De Spelerij of chocolade maken bij Bonbon Atelier A3).

Uiteraard kun je er ook voor kiezen verder de Veluwe op te gaan. Nationaal Park De Hoge Veluwe met het Kröller-Müller museum en de gratis te gebruiken 'witte fietsen' is met een half uur rijden te bereiken. Cultuur proeven doe je in één van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Of heb je liever een ontspannen vakantie? Geniet dan van een dagje in één van de bekende beauty- en saunacenters in de omgeving.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping De Koerberg!


Boeken op De Koerberg

Molecaten verhuurt op camping De Koerberg bungalowtenten (6 pers. ingerichte Molecaten tent), lodgetenten met sanitair (Cabin Vlinder max. 5 pers met WC), stacaravans, chalets,bungalows of appartementen (houten bungalow Ereprijs 4 p, 6 p, Bosuil 4p.), staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

...