De Bergvennen

8.4
Klein
direct
Vakantiepark midden in de natuur
Glamping in Lattrop
Natuurgebied de Bergvennen
Zwemmeer met zandstrand
Visvijver, Tafeltennistafel
Kindvriendelijke camping
Fietsen, wandelen
Musea, dierentuin

Boeken op camping De Bergvennen? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN

Aanbiedingen en specials op camping De Bergvennen:

Over camping De Bergvennen, Overijssel

Op korte afstand van de Duitse grens ligt het gezellige recreatiepark de Bergvennen. Voor alle leeftijden is in het Twentse land iets te beleven. Gelegen bij het natuurgebied de Bergvennen, de perfecte kampeerplek voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers.

Het terrein van camping de Bergvennen is wijds en heel natuurlijk aangelegd. Kies hier voor een fijne kampeerplaats of misschien wel voor een verblijf in een luxe buntalowtent of safaritent in het bos of een mooie plek bij de vijver. Op de camping zijn meerdere sanitaire gebouwen met warm water. Vanuit je safaritent loop je zo het strand op. De afgelopen jaren heeft de camping een opfrisbeurt gehad en dat is duidelijk te zien. De waterplas, het clubhuis en het hele terrein is flink vernieuwd. Je vindt een aparte visvijver en een zwemmeer met strand. Voor de jongste bezoekers zijn er enkele speeltuintjes verspreid over het terrein. Ook kunnen ze sportief bezig zijn op het Beachvolleybalveld of volleybalveld.

Vanaf deze fijne vakantieplek zijn diverse leuke fietsroutes uitgezet. De ligging aan de Duitse grens maak een uitstapje heel aantrekkelijk. Of wat dacht je van een leuke huifkartour of een toch met de kano. Op koude en natte dagen kan er gezwommen worden in het subtropische zwembad in Denekamp. Bij mooier weer is het buitenbad met duiktoren en golfslagbad in het Duitse Nordhorn een aanrader. Beide zwembaden bevinden zich op ongeveer 20 minuten fietsafstand.

In Nordhorn, is een leuke dierentuin. Liefhebbers van cultuur en geschiedenis doen er goed aan om Landgoed Singraven te bezoeken of het museum Natura Docet in Denekamp. Shoppen kan in een overdekte winkelcentrum en voor tuinliefhebbers is tuincentrum Oosterik een paradijs op aarde. In Lattrop bevindt zich een sterrenwacht waar je de stipjes aan de hemel wat beter kunt bekijken, evenals een discotheek voor de jeugd. Jongeren vanaf 18 jaar kunnen naar Zak en Index, twee megadisco's vlak over de grens.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping De Bergvennen!


Boeken op De Bergvennen

Juliette Tentvakanties verhuurt op camping De Bergvennen bungalowtenten, safaritenten.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs