Da Giovanni

Klein
2000 m
Heerlijk rustige en knusse familiecamping
Twee zwembaden, waarvan één verwarmd
Leuke speeltuin voor de kinderen
Bezoek het historische centrum van Verona
Ligbedden en parasols

Boeken op camping Da Giovanni? Kies hier verblijf en organisatie:

 GLAMPING STACARAVANS

Over camping Da Giovanni, Gardameer

Da Giovanni is een mooie plek voor rustzoekers. Bij aankomst voel je direct de fijne en relaxte sfeer. De fijne camping waar je verblijft en het Gardameer slechts op 2 kilometer verwijderd.

De begroeiing zorgt voor wat koelte in de schaduw. En hoor je de vogels zingen? Een kleinschalige gastvrije camping waar je jezelf snel thuisvoelt. De ligging van Da Giovanni is perfect met name ten opzichte van het gezellige Pescheira del Garda. Ook de cultuurstad Verona met de opera is van hieruit makkelijk te bereiken.

Twee zwembaden
Er zijn zelfs 2 zwembaden op deze camping. In het laagseizoen is een van de zwembaden verwarmd met een heerlijk temperatuur van 28 graden. Iets minder mooi weer? Geen punt! Het zwembad heeft een uitschuifdak zodat je niks van het weer merkt! Bij beide zwembaden is er een laag gedeelte zodat de allerkleintjes ook kunnen genieten. Op slechts 1 kilometer tref je de eerste (kiezel) stranden aan het Gardameer.

Speeltuin en kinderboerderij
Voor de kleintjes is er een mooie speeltuin met leuke speeltoestellen. Vanaf het terras van de bar kun je de kinderen in de gaten houden terwijl je geniet van een drankje of heerlijke maaltijd. Camping da Giovanni beschikt ook over een kinderboerderij. De geitjes en kippen voeren is altijd een hoogtepunt van veel kinderen!

Relax zone
Nieuw dit jaar is de “Relax Zone”. Een rustige plek op de camping waar je kan genieten van een grote whirlpool. Pak daarna een ligstoel en val in slaap met het gezang van de vogels. Dit is pas vakantie!

Een prachtige omgeving
Dankzij de ligging van Camping da Giovanni kan je alle kanten op. Het levendige Peschiera del Garda is makkelijk te bereiken per auto of openbare vervoer. Vergeet niet de leuke ochtendmarkt van Lazise te bezoeken op woensdagen. Prachtige steden als Sirmione, Salò en Riva del Garda zijn makkelijk te bereiken per auto. Maar zeker niet te vergeten is het historische centrum van Verona. Slenter door de smalle straatjes en geniet van de prachtige architectuur die deze stad te bieden heeft!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Da Giovanni!


Boeken op Da Giovanni

Vacanceselect verhuurt op camping Da Giovanni glamping stacaravans, stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs